Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 07:31

Ercan Aydın Maraş Kitap Fuarı Dönüşü..

Taşovalı yazarımız Ercan Aydın Kahraman Maraş Kitap Fuarı Dönüşü Taşova.net'e Bir Röportaj Yaptı.

RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 25-10-2017 10:22   Güncelleme : 26-10-2017 12:02
    Ercan Aydın Maraş Kitap Fuarı Dönüşü..

    Yazarımıza yeni kitabı hakkında bilgiler vermesini, gittiniz bütün kitap fuarlarında Taşova mızı nasıl tanıtıyorsunuz ve Kahraman Maraş Kitap fuarı sizin için nasıl geçti gibi sorular yönelttiğimizde yazarımız;  Kahramanmaraş kitap fuarı öncekilerden yoğun ve ziyaretçisi bol bir etkinlikti benim için. Özellikle üniversiteliler... Fuar hareketliliğinin şahsımla ilgili yoğunluk sebebi neydi diye kendime sorduğumda, Taşova da Taşova gazetesi, Ankara'da Ana haber gazetesinde ve Maraş'ta Maraş gündem gazetesinde haberimin çıkmış olması etkili olmuş olabilir diye düşünüyorum. Ne de olsa medyanın gücü tartışmasızdır. Ne ise sonuçta Kahramanmaraş kitap Fuar'ından memnun kaldım.

    Gittiğim yerlerde yaptığım söyleşilerde ilçemizin tanıtımını yapıyorum
    Daha öncede ifade etmiştim. Gittiğim yerlerde yaptığım söyleşilerde ilçemizin tanıtımını yapıyorum demiştim. İlçemizin gönül elçisiyimdir. Evet kendim için kitaplarım hakkında söyleşi yapıyorum ama bunun yanında kaç kişiye Taşova çiçek bamyasından bahsettiğimi hatırlamıyorum. Şimdi de öyle oldu. Gelecek fuarda konum, bamya ile beraber bal olacak. Bal derneğinden, Yusuf Yücel'in çalışmalarından, Taşova'ya özgü arı ve arı ırkından bahsetmeyi istiyorum.

    Kitap fuarına ve kitap konusuna tekrar döneyim. Yeni kitabımız ile okuyucumuzun karşısına çıkacağız. Şu an üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyorum. Bu bilgiyi ilk defa Taşova.net ile paylaşıyorum. Adı: "Devlet" olacak. Alt başlığı "Ceo rehberi".

    Devlet felsefesinden işletme yönetimine bakacağız bu sefer. Devletin varlık sebebinden, varlık serüveninden bahsedecek, bu serüvenle iç içe gelişen işletme yönetim bilimini ele alacağız. Oradan da 90'lardan beri içinde bulunduğumuz bilgi çağında yönetim bilimi konusunu işleyeceğiz.. Özelde ceo'ya rehber niteliği taşıyacak. Bu çıkacak kitabın Kendi alanında benzeriz olacağına inanıyorum. Yönetim bilimine dair İlginç bilgilere rastlanacağını şimdiden garanti dahi ediyorum. Yeni kitabım çıkacak derken aslında şunu demek istiyorum; kitaplarımın içeriği açısından bakıldığında ne yapmak istediğim daha iyi anlaşılacaktır. "Ceo rehberi" kitabını yazan biri bamya ya, bal'a vs elbette önem vermelidir. Konum zaten işletme bilimi, yönetim bilimi... İlçemizin kendine has ürünlerinin marka değeri oluşturmasına yönelik hassasiyetim anlaşılıyor olmalı. İlçemizin tanıtımında sivil inisiyatif 'e dikkat çekmek istiyorum. Kitap okumayı da yazmayı da seviyorum tıpkı Taşova'ı sevdiğim gibi. Herkes gittiği yere pankartıyla gitsin isterim.. Pankartta "Taşova bamyası güzeldir" yazmalı.

    Sloganınız ise "Biz gelecekte de Taşovalıyız" olsun.
    Taşova ya emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özgür Mobilyanın Taşova'nın marka değerine markasıyla katkısını unutmuyorum. Bundan sonra yapılacak yatırımlara kendi açımdan yapacağım bir katkı olursa hazır olacağımı bilmenizi isterim.
    Taşova her şeyin en iyisine layıktır.

 

 

 

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert