İlçemizde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programları kapsamında, 16 Mayıs 2024 Perşembe günü akşamı saat 20.00’de Fener alayı düzenlendi.

 Gençlik Merkezi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında organize edilen ‘fener alayı’ yürüyüşü, Kaymakam Efe Kılıç, Belediye Başkanı Ömer Özalp, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Gençlik Merkezi Müdürü Sercan Şenel, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ömer Altun, İlçe Emniyet Müdür Vekili Arif Çetin, daire amirleri STK Yöneticileri, Siyasi parti ilçe başkanları, öğrenci ve öğretmenler, çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

 Yürüyüş için Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde Atatürk Bulvarı üzerinde yürüdü. Öğrenciler ise bando eşliğinde marşlar söyledi.

 Atatürk anıtı önünde başlayan yürüyüş Atatürk Bulvarında devam etmiş olup, Atatürk anıtı önünde Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından sona erdi.