Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 10:39

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Kutlama Mesajı

"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" Kutlama Mesajı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2022 12:22   Güncelleme : 10-01-2022 13:19

61'inci yılı Haberleri">yılı ve her yıl 10 Ocak tarihinde kutlanan “Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı, tasova.net ve 05.com.tr sitelerimizin editörü Ali Rıza  Ağış mesaj yayınladı. Yaşadığımız dünyada ve ülkemizde güçlü bir demokrasi için görevini icra eden, vatandaşların gerçek, doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasına aracılık görevini üstlenmiş tüm gazetecilerimizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyoruz.
“Kutluyoruz” kelimesi ile tamamlanan alışılagelmiş bu cümledeki kutlamanın ne yazık ki gerçek bir kutlama olmadığını bilmekle birlikte basın camiası olarak içerisinde bulunduğumuz şartlarda hayat felsefemiz olan görevimizi gerçekleştirmek için yoğun çaba harcıyoruz.
Tüm meslektaşlarımızın malumu olduğu üzere, dünyamızda belki de yüz yılda bir meydana gelen ve son iki yılda aile ortamımızdan, iş ve çalışma koşullarımıza, sosyal yaşantımızdan, ekonomimize kadar tüm olguları etkileyen “pandemi” gerçeği ile karşı karşıyayız. Her kesimden olduğu gibi basın camiasından da gerek ulusal gerekse yerel bazda meslektaşlarımızı, ailelerimizden ve yakın çevrelerimizden bir çok ismi ne yazık ki “Koronavirüs” denilen illet hastalığa kurban verdik. 
Yeri gelip günlerce evlere kapandığımız, işyerlerimizi evlerimize taşıdığımız, maske ve dezenfektanların günlük hayatımızda en çok kullanılan objeler haline geldiği bu dönemde “Gazeteciler” olarak görevlerimiz ve yaşam felsefelerimiz gereği vatandaşlarımıza doğru ve güvenilir bilgiyi ulaştırma ve habercilik görevlerimizi kesintisiz yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. 
Ülkemizin bu dönemde göğsünü kabartan fedakar sağlık çalışanları gibi, basın mensupları olarak bizler de yeri geldi pandemi nedeniyle ıssızlaşan sokaklarda mesai kavramı gözetmeksizin görevimizi icra etmeye devam ediyoruz. 
Her hal ve şartta olduğu gibi, yaşadığımız küresel salgın döneminde de gece gündüz büyük bir özveri ve gayretle toplumun haber alma hakkını temin eden muhabirinden kameramanına, foto muhabirinden editörüne, spikerinden yayın yönetmenine, medya sektöründe emek harcayan herkese teşekkür ediyoruz.

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert