Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 10:36

Kaymakam Gökcecik'in İdareciler Günü Kutlandı

Kaymakam Gökcecik'in İdareciler Günü Kutlandı

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2022 17:09   Güncelleme : 10-01-2022 17:52
Kaymakam Gökcecik'in İdareciler Günü Kutlandı

Kaymakam Ahmet GÖKCECİK, İlçemiz Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet BOL ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Kaymakam Gökcecik'e Kurumun faaliyetleri hakkında bilgi veren Halk Eğitim Merkezi Müdürü, Kaymakam Gökcecik'in 10 Ocak İdareciler Gününü kutlayarak kursiyerler tarafından yapılan ürünlerden hediye ettiler.
Kaymakam Gökcecik, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hediyelerden ötürü de teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Gökcecik 10ocakidarecilergünü mesajı;
10 Ocak 1971 yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulu’nda 10 Ocak günü, ‘İdareciler Günü’ olarak kabul edilmiştir.
“Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir”, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturu ile ülkemize ve aziz milletimize hizmetkârlık bilinciyle çalışan idarecilerimiz, devletimizin en önemli yapı taşını teşkil etmektedirler.
Milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir vazife bilinciyle hareket eden, devletimizi temsil sıfatıyla halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını tespit edip; ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda çalışmalar yapan mülki idare amirlerimiz; yurdumuzun dört bir köşesinde gece gündüz demeden devletine ve milletine hizmet etmeye devam etmektedirler.
Bu önemli gün vesilesiyle; bu kutlu görevi icra ederken şehit olmuş başta Derik Kaymakamı muhammetfatihsafitürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm meslektaşlarımı rahmet ve minnetle anarken, mensubu olmaktan gurur duyduğum mülki idare mesleğinde, büyük bir fedakârlık ve çalışma azmi ile görev yapan başta  Vali Mustafa MASATLI olmak üzere bütün idarecilerin bu özel gününü kutluyor; milletimizin huzuru, refahı ve devletimizin bekası için üstün bir vazife bilinciyle halen çalışan veya emekli olmuş bu onurlu camianın mensubu olan tüm meslektaşlarıma aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum.
Ahmet GÖKCECİK
Taşova Kaymakamı

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert