Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 04:35

"Seni Unutmayacağız! Murat Can Şahin"

"Seni Unutmayacağız! Murat Can Şahin"

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-12-2021 09:32   Güncelleme : 31-12-2021 09:32

İlçemiz  Spor salonunda Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi ile Şehit Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında oynanan Futsal müsabakasının final maçını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Gençlik Spor  İlçe Müdür Vekili Sercan Şenel ile birlikte  izledi.  Şehit Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 2 hafta önce hayatını kaybeden Murat  Can Şahin “Seni Unutmayacağız” pankartıyla çıktılar.

Müsabaka öncesi her iki takım oyuncu ve teknik heyetlerine başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Tümer:

“Okullarımızda eğitim öğretimin yanında bu tür sosyal etkinliklere de önem veriyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde hem öğrencilerimiz birbirleri ile kaynaşmış oluyorlar hem de sosyalleşmiş oluyorlar. Aynı zamanda yetenekli öğrencilerimizi de keşfetmiş oluyoruz. Bu turnuvaya katılan tüm okullarımızın takım oyuncularını ve öğretmenlerimizi kutluyorum” dedi.

Yapılan final maçında rakibi Şehit Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Anadolu lisesini 8-1 yenen Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi ilçe şampiyonu olarak Amasya’da yapılacak il finallerine katılmaya hak kazandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Tümer ilçe birincisi olan Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesini kutlayıp Amasya’da yapılacak maçlarda başarılar diledi.

Haber: Tevfik Öztürk

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert