Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 13:46

Halk Eğitim'in Konuğu Müdür Tümer Oldu

Taşova Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kursları ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-12-2021 11:06   Güncelleme : 31-12-2021 11:06
Halk Eğitim'in Konuğu Müdür Tümer Oldu

Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Saffet Bol'dan açılan kurslar hakkında bilgiler alıp kursiyerlerle sohbet eden Tümer, "Hayatın her alanında kendini yetiştirmek ve becerilerini arttırmak isteyen vatandaşlarımızın kurslara büyük ilgi göstermesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizlerde bu talebi karşılayabilmek için farklı meslek dallarında kurslar açıyoruz.


 
El becerisi olan, üreten insanlar yetiştirip elinde hiçbir mesleği olmayan insanları meslek sahibi yapmak için çalışıyoruz. Ayrıca kurslarımızda üretilen ürünlerin satışının yapılacağı ve kursiyerlerimizin gelir elde etmeleri için bir satış noktası yeni yıl ile birlikte açmayı hedefliyoruz.


 
Şu an devam 58 kursumuzda 720 kursiyerimiz, kurslarımıza devam etmekte olup, bu kurslarımızda yetişkinlere, İlkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencilerine gündüz ve akşam saatlerinde kurslar açmaktayız.


 
Yetişkinlere yönelik iğne oyası, tığ örücülüğü, elbise dikimi, giyim ve dikiş kursu,  pilates kursu, yağlı boya kursu, bağlama kursu, saç sakal kesimi kursu, bilgisayar kursu ve mezunlara yönelik üniversiteye hazırlık kurslarımız bulunmaktadır" dedi. 

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert