Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 04:34

Kaymakam Gökcecik Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Gökcecik Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 11-12-2021 16:13   Güncelleme : 11-12-2021 16:37
Kaymakam Gökcecik Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Taşova Kaymakamı Ahmet GÖKCECİK, Yeşilyurt Köyü Muhtarı Ferhat ÜNAY’ı ziyaret etti. 
Yeşilyurt Köyünde  2021 yılı  KÖYDES yatırım programları kapsamında; yapımı tamamlanan İçme Suyu ve Kanalizasyon çalışmaları hakkında Muhtarımız Ferhat ÜNAY’dan bilgi aldı. 
Köy Muhtarlığı ziyareti sonrasında kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Ahmet GÖKCECİK, 2022 yılı yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında; yapılması planlanan alanlarda İl Genel Meclis Üyeleri Deniz SÜMER, Duran YETER ve Özel İdare Şefi Vedat YAPAL ile incelemelerde bulundu.

Kaymakam Ahmet GÖKCECİK, İl Özel İdaremiz, 2021 yılı yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında; vatandaşlarımızın daha rahat ve sorunsuz kullanımı için yapılan Alpaslan - Gürsu köyü bağlantı yolunun tamamlanmış olan kısmını inceledi.

İncelemelere İl Genel Meclis Üyeleri Duran YETER, Deniz SÜMER ve Özel İdare Şefi Vedat YAPAL eşlik etti.

 

Kaymakam Ahmet GÖKCECİK, Alpaslan Köyünde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelerek köy meydanında bulunan kahvehanede çay içip, sohbet etti.

Kaymakamım GÖKCECİK ve Alpaslan Köyü Muhtarı Hüzeyfe ÇETİN ile birlikte köyde yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak yerleri inceledi.

 

Kaymakam Ahmet GÖKCECİK, Uluköy - Andıran ile Uluköy - Alpaslan köylerinin ara yollarının İl Özel İdaresinin, 2022 yılı yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında; vatandaşların daha rahat ve sorunsuz kullanımı için köyler arası ve köy içi yol yapım, bakım ve onarım; asfalt yapımı yapılacak olan alanlarda incelemelerde bulundu.

İncelemelere İl Genel Meclis Üyeleri Duran YETER, Deniz SÜMER ve Özel İdare Şefi Vedat YAPAL eşlik etti.

 

Kaymakam Ahmet GÖKCECİK, haftasonu mesaisinde Uluköy Muhtarı Abdullah COŞKUN’la birlikte ilçemizin güzide mesire alanlarından biri olan ve yakın zamanda yapına başlanan kapalı sistem sulama kanalı çalışması neticesinde su girişinin azaldığı Uluköy Barajı’nda incelemelerde bulundu.

İncelemelere İl Genel Meclis Üyeleri Duran YETER, Deniz SÜMER ve Özel İdare Şefi Vedat YAPAL’da eşlik etti.

 

 

 

 

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert