Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 23:36

AMASYA TSO TAŞOVA GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Taşova’da bulunan üyelerine iftar yemeği verdi. Gelenekselleşen iftar organizasyonuna Amasya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ ev sahipliği yaptı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-06-2018 18:08   Güncelleme : 09-06-2018 18:08
AMASYA TSO TAŞOVA  GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE

vetica,sans-serif">Çamlık Restoran Havuz Başı'nda verilen iftar yemeğine Taşova Kaymakamı Kudret KURNAZ, ATSO Meclis Başkanı H. Hasan ERGEN, Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri ve Amasya TSO üyeleri  katıldı.

Açılış konuşmasını Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç yaptı. Kırlangıç konuşmasında, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Amasya TSO'nun sürekli gelişerek, kendisini yenileyerek üylerine en iyi hizmeti veren bir oda anlayışı ile çalıştığını ifade eden Kırlangıç, bu süreçte üyelerin görüşlerinin ilerleyen süreçlerde atılacak adımlarda kendilerine rehber olacağını kaydetti. 

Kırlangıç'ın konuşmasının ardından Amasya TSO üyelikleri 18 yılın üzerinde olan 3 firmaya plaket verildi. Plaketleri Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, Amasya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kırlangıç ve Meclis Başkanı Hasan Ergen verdi. Plaket takdimi sırasında kısa bir konuşma yapan KIRLANGIÇ, Amasya TSO'ya, yönetimi ve personeline bu etkinliği gelenekselleştirdikleri için teşekkür etti.

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert