Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 07:28

AMASYA TSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE TAŞOVA İLE BİRLİKTE

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Taşova’da bulunan üyelerine iftar yemeği verdi. Gelenekselleşen iftar organizasyonuna Amasya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat KIRLANGIÇ ev sahipliği yaptı.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-06-2017 02:37   Güncelleme : 16-06-2017 09:49
AMASYA TSO GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE TAŞOVA İLE BİRLİKTE

    Çamlık restoranda verilen iftar yemeğine Taşova Kaymakamı Kudret KURNAZ, Belediye Başkanı Bayram ÖZTÜRK, ATSO Meclis Başkanı H. Hasan ERGEN, Yönetim Kurulu, Meclis üyeleri ve Amasya TSO üyeleri  katıldı.

     Açılış konuşmasını Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç yaptı. Kırlangıç konuşmasında, “Birlik ve beraberliğin en yoğun şekilde yaşandığı bu mübarek günde davetimizi kabul ederek, günün bereketini bizlerle paylaştığınız için şahsım, yönetim kurulum  adına hepinize teşekkür  ediyorum.  Taşova ilçemizde geleneksel hale getirdiğimiz bir iftar yemeğinde daha birlikteyiz. Mübarek günlerin vesilesi ile birlikte olduğumuz bu günde Amasya Ticaret ve Sanayi Odası olarak hedefimiz sürekli gelişen, kendisini yenileyen ve siz üyelerine en iyi hizmeti veren bir oda haline gelmek. Sizlerden aldığımız destekle yüklendiğimiz sorumluluğu, sizlere yakışır ve sizlere layık bir şekilde taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

    Kırlangıç’ın konuşmasının ardından Amasya TSO üyeliklerinde on beş yılı aşan üyelere plaket verildi. Yirmi yedi yıllık üyeliğinin anısına LÜKS AMASYA İTİMAT TAŞIMACILIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ve yirmi beş yıllık üyeliği anısına GENCEL PAZARLAMA NAKLİYECİLİK TEMİZLİK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’ne plaketlerini Taşova Kaymakamı Kurnaz takdim etti.  Plaket takdiminin ardından kısa bir konuşma yapan Kurnaz, organizasyonu düzenlenmesinin önemine vurgu yaptı. Amasya TSO Başkanı Kırlangıç’ın Taşova için çok çalıştığını ve hasretleri olan Sera Organize Sanayi Bölgesi için yaptığı katkılar için kendisine müteşekkir olduklarını ifade etti. Yirmi iki yıllık üyeliğinin anısına AYDIN GIDA MADDELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ ve yirmi yıllık üyeliğinin anısına YENİ KOYUNCUOĞLU TAŞIMACILIK LİMİTED ŞİRKETİ’ne plaketlerini Belediye Başkanı Öztürk takdim etti. Öztürk yaptığı konuşmada kendilerinin belediyecilik anlamında yaptıkları faaliyetlerle birlikte, önemli bir aktör olan Amasya TSO ile koordineli çalışarak ilçe ekonomisinin önünü açmak için çalıştıklarını belirtti. Yirmi yıllık üyeliğinin anısına Abbas ÜN’e plaketini ATSO Meclis Başkanı Ergen takdim etti. Son olarak on sekiz yıllık üyeliğinin anısına UZUN ÇINAR İNŞAAT TEMİZLİK NAKLİYE KUM ELEME TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’ne plaketini ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kırlangıç takdim etti.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert