Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 16:45

SEVGİ GÜZELDİR..

SEVGİ GÜZELDİR.. Ahmet ŞİMŞEK

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-02-2023 11:56
SEVGİ GÜZELDİR..

SEVGİ GÜZELDİR..

Ahmet ŞİMŞEK

Bizim toplum hayvan sever oldu çıktı. Tamam hayvanları sevmek çok güzel. Kendisi küçük, yüreği büyük bu canlılar, çok cana yakın. Fotoğrafta görüleceği üzere, hayvanlar insanların dostudur. İnsan sevgisine hayvanların çok ihtiyacı var. Sevgiye her canlının ihtiyacı olduğu gibi. ”Yaradılanı severim, yaradandan ötürü” demiş atalarımız.

Biraz da insan sever olabilsek, hayvan bakanlığı bile kurulacak neredeyse. Ama insana değer son günlerde maalesef çok zayıfladı. İş yerimde bir bayan arkadaşım var, maaşını kedilerin kahvaltısına, mamasına yatırıyor, Öğlen yemekhaneden artan yemekleri, tabaklardan arta kalan artıkları, kemikleri, etleri toplayıp kapı kapı, mahalle mahalle dolaşıp kedileri besliyor.

Hiç düşündük mü geçim zorluğu çeken, aç sefil yaşayan, odun kömür bulamayan, kuru ekmeğe talim eden kaç komşumuz var. Hayvanların karnını doyurmak için koşan insanlık, insan doyurmak için koşuyor mu acaba?

Etraflarına bakıp, yaşamını etrafına özenerek borç batağına giren, kredi kartları mağdurları ordusuna gün geçtikçe katılımların çoğaldığı bir dönemden geçiyor insanlık. Yerel yöneticilerin ve devlet kurumlarının unuttuğu, toplumda geçinmek için ne zor şartlar altında yaşayan insanlarınolduğunu hatırlamalarını bekliyoruz.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert