Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 13:35

Alpaslan Köyünü Ziyaret Ettiler

İstanbul Kağıthanede faaliyetlerini sürdüren Amasya Taşova ilçesi Alpaslan köyü dernek başkanı Mutlu Celik 'in daveti üzerine köy ziyaretleri kapsamında İstanbul Kağıthane belediye başkanı Mevlüt Öztekin Kağıthane Ak parti ilçe başkanı Serkan Cantürk Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı Samsun dernekler federasyon başkanı Burhan Erginer ,Amasya mistur yönetim kurulu üyesi TC İbrahim Kirlibal ve Kağıthane belediye başkan yardımcıları Alpaslan köyümüzü ziyaret ettiler..

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 22-08-2022 10:29   Güncelleme : 23-08-2022 10:47
Alpaslan Köyünü Ziyaret Ettiler

İstanbul Kağıthanede faaliyetlerini sürdüren Amasya Taşova ilçesi  Alpaslan köyü dernek başkanı Mutlu Celik 'in daveti üzerine köy ziyaretleri kapsamında İstanbul Kağıthane belediye başkanı Mevlüt Öztekin Kağıthane Ak parti ilçe başkanı Serkan Cantürk Kağıthane Şoförler  Odası Başkanı Kemal Sarı Samsun dernekler federasyon başkanı Burhan Erginer ,Amasya mistur yönetim kurulu üyesi TC İbrahim Kirlibal  ve Kağıthane belediye başkan yardımcıları Alpaslan köyümüzü ziyaret ettiler..

Alpaslan dernek başkanı yönetim kurulu üyeleri ve Alpaslanlılar tarafından ilgiyle karşılandılar..

  Başkan Öztekin konuşmasında akşamın bu saatinde sabırla bizleri beklediğiniz için teşekkür ederim diyerek bu güzel insanlarla beraber olmak bizleri çok mutlu  etti.

 İlgi ve alakaları nedeniyle dernek başkanımız mutlu  Çelik ve sizlere yürekten teşekkür ederim dedi..

  Bizler halkımız  ve kağıthaneliler için tüm gücümüzle hizmet etmeye devam ederken bizlerde ne isteğiniz varsa  yanınızdayım dedi.

Köy Muhtarıyla konuşarak dertlerini dinledi  eksik ve isteklerini yerine getireceği sözünü verdi..

 Kağıthane Şoförler Odası Başkanı Kemal Sarı istanbuldan can kardeşim olan Mutlu Çelik kardeşimin misafiri olmak bizleri çok mutlu  etti . İlgi ve misafirperverliğinden dolayı çokteşekkür ederim sizlerle olmak bizleri onurlandırdı dedi.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert