Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
16 NİSAN Salı 21:54

YUNUS YILDIZ GÜLSUYU SPORDA

İlçemiz Taşova’ya bağlı Çakırsu (Yonnus) köyü nüfusuna kayıtlı ve halen İstanbul Kartal’da ikamet eden Cafer Yıldız’ın oğlu Yunus Yıldız futbol hayatı istikrarlı bir şekide devam ediyor.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 22-08-2022 10:56
YUNUS YILDIZ GÜLSUYU SPORDA

 İlçemiz Taşova’ya bağlı  Çakırsu (Yonnus) köyü nüfusuna kayıtlı ve halen İstanbul Kartal’da ikamet eden Cafer Yıldız’ın oğlu Yunus Yıldız futbol hayatı istikrarlı bir şekide  devam ediyor.

 Taşovamızın evladı olan Yunus Yıldız  futbola İstanbul Kartal’da Kartal Bulvarspor Alt yapısında yetişip kesintisiz 9 yıl sırasıyla U13 U14 U15 U16 U17 ve U19 genç takımlarında başarılı bir dönem geçirerek şampiyonluklar yaşadı ve kulübü Bulvarspor dan karşılıklı anlaşarak ayrılıp yine İstanbul kulüplerinden olan İstanbul Sinopspor ile anlaştı. 2022 sezonu bal ligi gurubundan lider olarak çıkan Yunus’un takımı 3 lig için play-oflarda oynamaya hak kazanmıştı.

 Bu sezon 1985 yılında kurulan İstanbul Anadolu Bölge Süper Amatör Ligde mücadele eden Gülsuyuspor’a transfer olan YUNUS YILDIZ'a  çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz.

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert