Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 10:37

Kaymakam Gökcecik Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Gökcecik Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-01-2022 18:17   Güncelleme : 07-01-2022 18:17
Kaymakam Gökcecik Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

Kaymakam Ahmet GÖKCECİK, Dereli köyüne  Amasya Özel İdare tarafından 2022 yılı  programı kapsamında yapılacak olan sulama kanalında ve eski Belediye binasında incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet etti. 

Kaymakam GÖKCECİK, Ballıca   köyüne  Amasya Özel İdare tarafından 2022 yılı  programı kapsamında yapılacak olan sulama kanalında incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet etti.

Kaymakam  GÖKCECİK, Devre   köyüne  Amasya Özel İdare tarafından 2022 yılı  programı kapsamında yapılacak olan sulama kanalında incelemelerde bulunup vatandaşlarla sohbet etti. 

Kaymakam  GÖKCECİK,  Güngörmüş   köyüne  Amasya Özel İdare tarafından 2022 yılı  programı kapsamında yapılacak olan sulama kanalında incelemelerde bulunup Vatandaşlarla sohbet etti. 


Kaymakam GÖKCECİK, Dutluk   köyüne  Amasya Özel İdare tarafından 2022 yılı  programı kapsamında yapılacak olan sulama kanalında incelemelerde bulunup Vatandaşlarla sohbet etti.
Kaymakam GÖKCECİK Gemibükü  köyüne  Amasya Özel İdare tarafından 2022 yılı  programı kapsamında yapılacak olan sulama kanalında incelemelerde bulunup Vatandaşlarla sohbet etti. 

Kaymakam GÖKCECİK, Mülkbükü köyüne  Amasya Özel İdare tarafından 2022 yılı  programı kapsamında yapılacak olan sulama kanalında incelemelerde bulunup Vatandaşlarla sohbet etti. 

Kaymakam Gökcecik'e, İl Genel Meclis üyesi Deniz SÜMER,Amasya Özel İdare Teknik personelleri ve İlçe Özel İdare Şefi Vedat YAPAL eşlik etti.

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert