Taşova Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Polis Uygulama Noktasını ziyaret eden Kaymakam Ahmet GÖKCECİK, görevli polislerle bir süre sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.
Kontrol noktasındaki polislerin yeni yılını kutlayan Kaymakam Gökcecik, buradaki faaliyetlerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.
Vatanımızın ve milletimizin birliğini, huzur ve güvenliğini korumak adına mesai, tatil, bayram, yılbaşı demeden görev başında bulunan tüm güvenlik güçlerimizin yeni yıllarını tebrik eden Kaymakam GÖKCECİK, “Bütün güvenlik güçlerimiz görevlerinin başında vatandaşımızın huzur ve güveni için nöbetlerine devam ediyorlar. Tüm tedbirlerimizi planladık emniyet güçlerimiz de bunların takibini yapmakta. İnşallah bu yeni yıl süreci içerisinde de vatandaşlarımızın duyarlılığı ile bu süreci tamamlamış olacağız. Ben bütün hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. Yeni yıl sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl diliyorum"diye konuştu.

Kaymakam GÖKCECİK, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezini ziyaret ederek, görevli personelin “Yeni Yılını” kutladı. 
2021 yılı içerisinde 112 Acil Sağlık Hizmetleri Merkezine gelen çağrılar, araç-personel durumu ve acil vakalara müdahaleler hakkında Kaymakam GÖKCECİK’e bilgiler verildi.
Burada çalışan sağlık personeline emeklerinden dolayı teşekkür ederek kolaylıklar dileyen Kaymakam GÖKCECİK, “Sadece sohbet etmek için yada canı sıkıldığı için arayanlar da var. Ne yazık ki bunlarla karşılaşıyoruz. Bu kişilerin de mutlaka kendilerine çeki düzen vererek, başkalarının hakkına girdiğini, ihtiyacı olanların o hizmete ulaşamamasını sağladığını düşünmesi gerekiyor. Bunu engellediklerinin mutlaka düşünmeleri gerekiyor. O nedenle ben özellikle hassasiyet rica ediyorum. Arkadaşlarımızı boş yere meşgul etmesinler. 112'nin meşgul edilmemesi lazım" ifadelerini kullandı.
Kaymakam GÖKCECİK, İlçe Jandarma Komutanlığımızın yol uygulama noktasını ziyaret etti.  Görevli askerlerimizle bir araya gelerek “Yeni Yılını” kutladı.  Ayrıca yol uygulamasında vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için görev ifa eden ve yeni yıla çalışarak girecek olan Jandarma personeliyle araçları durdurarak vatandaşların yeni yılını kutladı.

Kaymakam GÖKCECİK’in ikinci ziyaret ettiği yer ise Taşova Devlet Hastanesi’nin acil servisi  oldu. Sağlık personellerinin yanı sıra hastanelerin acil ünitesinde tedavi gören hastalara doktorlar aracılığıyla geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 
Özverili çalışmalarda bulunan hastane personellerinin de yeni yılını kutlayan Kaymakam Gökcecik, personele görevlerinde başarılar diledi.
Taşova’ya geldiği günden bu yana kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sokak ,cadde ve köylerimizde halkla iç içe olan Kaymakam GÖKCECİK, yeni yılda da görevi başında olan kamu kurum ve kuruluşlardaki çalışanlarımızı yalnız bırakmadı. 
Yeni yılda Kaymakam  GÖKCECİK’in ilk ziyaret ettiği yer ise Taşova İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Polis merkezinde görevli polis memurlarıyla bir araya gelerek polislerin “Yeni Yılını” kutladı.