Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 21:39

Taşove Şehit ve Gazilerimizi hatıraları ile anıyor

Taşova Şehit ve Gazilerimizi hatıraları ile anıyor

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-12-2021 17:22   Güncelleme : 02-12-2021 17:22
Taşove Şehit ve Gazilerimizi hatıraları ile anıyor

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünce desteklenen “Taşova şehitlerini ve gazilerini hatıraları ile anıyor” projesi Açılış toplantısı 2 Aralık Perşembe günü Müftülük Toplantı salonunda saat 10.30’da gerçekleştirildi.

 

Toplantıya; Şehit yakınları ve Gaziler, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Aydoğan, Amasya Sosyal Güvenlik İl Müdürü Nurcan Yurt Şenel, Taşova Yüksel Akın MYO Müdürü Murat Kurt, Amasya Üniversitesi Genel Sekreteri Duran Çuhadar, Amasya Amatör Kulüpler Başkanı Naci Öztürk, Orman İşletme Müdürü Levent Morkan, Ziraat Odası Başkanı Hasan Dikmen, daire müdürleri, Amasya Taşovalılar Derneği Başkanı İbrahim Kurt, Suluova Taşovalılar Derneği Başkanı Yılmaz Aytap ve yönetimi, siyasi parti yöneticilreri, dernek yöneticileri, TAŞSOY Derneği Başkanı Kazım Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile davetliler katıldı.

 

Kur’an-ı kerim tilaveti, dua, saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasını müteakip, Şehitlerimiz ile ilgili slayt gösterisi, Şehit yakınları ve Gazilere duygulu anlar yaşattı. Protokol konuşmalarından donra davetlilere verilen ikram ile etkinlik sona erdi.

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert