Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 09:54

Kaymakam Gökcecik Andıran, Mülkbükü ve Dereli Köylerine Ziyaret

Kaymakam Ahmet Gökcecik bugün üç tane köy ziyaret etti. Taşova köylerinden Andıran, Mülkbükü ve Dereli köylerini ziyaret etti.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 06-10-2021 17:04   Güncelleme : 07-10-2021 09:00
Kaymakam Gökcecik Andıran, Mülkbükü ve Dereli Köylerine Ziyaret

Kaymakam Ahmet Gökcecik bugün üç tane köy ziyaret etti. Taşova köylerinden Andıran, Mülkbükü ve Dereli köylerini ziyaret etti.
Köy ziyaretlerinde  Taşova İlçe Tarım ve Gıda Müdürü Mustafa Okur eşlik etti. 
 

Köylüler su ve yol problemlerini Kaymakam'a bildirdiler. 
Kaymakam Gökceck Andıran köyünde Şehit ailesini ziyaret etii. Köylüler yol, elektrik ve su problerini dile getirdiler. Sonrasında köylüler Kaymakam'a teşekkürlerini ilettiler.

Kaymakam GÖKCECİK, 1997 yılında Siirt ili Eruh ilçesinde Şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Orhan GÜLMEZ’in Andıran köyümüzde yaşayan ailesini ziyaret etti.

Şehidimizin annesi Fatma GÜLMEZ ve kardeşi Mustafa GÜLMEZ ile sohbet eden Kaymakamımız, ailemizin talep ve ihtiyaçlarını dinleyerek Şehidimize Allah’tan rahmet, kendilerine de sağlıklı uzun ömür dileklerini iletti.

 

Mülkbükü köyünde Kaymakam Gökcecik ilk önce yeni kurulan çelktik kurutma makinesini yerinde inceledi. Sonrasında ihtiyaç sahibi aileye ziyaret etti. Kaymakam Gökcecik Mülkbükü köyünün konağında köylülerin istek ve taleplerini dinledi. Köylüler yol ve yakacak odun sorunlarını dile getirdiler.

Taşova Kaymakamı Gökcecik Mülkbükü köyünden sonra ziyaret yeri Dereköy köyü oldu. Dereköy köyünde köy camisinin avlusunda köylülerin talep ve isteklerini dinledi. Köylüler internet probleminin giderildiğini şimdi ise cep telefonun bazı noktalarda çekmediğini sile getirdiler. Dereköy muhtarı diğer problemin ise köyün giriş yolunda doğal bir çökme meydana geldiğini soyledi.  
Kaymakam Dereli köyünde de bir aileyi ziyaret etti. Ailenin elmaların çok az fiyata aldıklarını dile getirdi.Dolunun hasar verdiği elmaların 75 kuruştan meyve suyu için satın aldıklarını ve bu fiyatın çok ucuz olduğunu dile getirdi. Dolunun zedelemediği elmelar ise 5 liradan aldıklarını dile getirdi.

Kaymakam yolda gördüğü traktörle geçen köylüyü, dikkatli gitmesi ve gerekli tedbirleri alması için uyardı. "Ben geldiğimden beri 3 tane traktör kazası meydana geldi. Bu traktör çok tehlikeli, eşinle birlikte dikkat etmeniz gerek."dedi.

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert