Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 07:48

Taşovalılar sabit araç muayene istasyonu istiyor...

Taşova halkı Sabit TÜVTÜRK Muayene istasyonu kurulmasını istiyorlar.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-09-2021 09:30   Güncelleme : 17-09-2021 10:12
Taşovalılar sabit araç muayene istasyonu istiyor...

Taşova İlçesinde TÜVTÜRK Araç muayenesi için randevu alamadıklarını ve 3500 kg üstü araçlara gezici muayene istasyonu bakmadığını söylediler.

Araç sürücüleri ilk zamanlar haftada bir gün kurulan gezici Tüvtürk araç muayene istasyonu 2 güne çıkartılmasına rağmen muayene sırası alamıyorlar. Şuan ise haftada 3 güne çıkartılmasına rağmen randevu alamadıklarını ve 3500 kg üstünde olan araçların gezici muayene istasyonunda muayene ettiremediklerini dile getirdiler.

Muayene tarihi geçen sürücüler ve 3500 kg üstünde araç sahipleri en yakın Amasya da olan Muayene istasyonuna götürmek zorunda kalıyorlar.

Taşova Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Cafer Yüksel,”Taşova ilçemizde gezici TÜVTÜRK araç muayene istasyonunun sabit olarak kurulmasını istiyoruz. İlçemizde şuan haftada 3 gün muayene istasyonu kurulmaktadır. Bu da ilçemize yetersiz gelmektedir. Araç muayenesi için sürücülerimiz randevu sırası alamıyorlar.

İki sene önce Ulaştırma Bakanlığıyla yaptığımız görüşmelerde nüfusun yetersiz olduğunu, kurulması için gerekli şartların gerçekleşmediğini söylediler.

Biz taleplerimizi bu sene Ulaştırma bakanlığına tekrar ileteceğiz. Sabit TÜVTÜRK araç muayene istasyonu kurulması için elimizden geleni yapcağız.”dedi  

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert