Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 10:13

Kaymakam Çelik’e Çam Vadi Sosyal Tesislerinde veda yemeği

Taşova ilçemizin kaymakamlık görevi 20/08/2021 tarihinde biten Kaymakam Çelik’e Çam Vadi Sosyal Tesislerinde veda yemeği düzenlendi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-08-2021 09:24   Güncelleme : 31-08-2021 11:41
Kaymakam Çelik’e Çam Vadi Sosyal Tesislerinde veda yemeği

Taşova ilçemizin kaymakamlık görevi 20/08/2021 tarihinde biten Kaymakamımız Mustafa Berk Çelik’e Çam Vadi Sosyal Tesisleri’nde veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine, Belediye Başkanımız Bayram Öztürk, Kamu kurum Müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri, Odalar, Muhtarlar, dernekler, Kaymakamlık personeli, basın mensupları ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Belediye Başkanı Bayram Öztürk, yaptığı konuşmada: ‘ Kaymakamımız Taşova için elinden gelen gayreti gösterdi. Uyum içinde çalışmalarımızı yürüttük. Bundan sonraki görev yerlerindeki çalışmalarında ve hayat boyu başarılar dilerim. Yeni görevinin de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim.’ ifadelerini kullandı.

Kaymakam Çelik yaptığı veda konuşmasında: “Taşova’yı marka kent yapmak için hep birlikte el ele vererek çalışmalar yürüttük. Tarihten turizme, tarımdan hayvancılığa, eğitimden ulaşıma kadar birçok alanda ilerleme kaydettik. Tabi ki hizmet ekip işi olduğu için Yerel Yönetimlerimiz, Siyasi Partilerimiz, Odalarımız, Kooperatiflerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştık. Güzel projelere hep birlikte imza attık. Yaklaşık 22 ay Kaymakamlık görevi yürüttüm bu süreçte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız  Süleyman Soylu’nun talimat verdiği çalışma ilkeleri doğrultusunda hareket ederek halkımızla kucaklaştık. Devlette görev esastır. Devletimiz nerede görev verirse ‘Baş üstüne’ deyip o görevi yaparız. Taşova’ya nasıl başka bir yerden geldiysek şimdi de Cennet vatanımızın başka bir beldesinde göreve devam edeceğiz. Erzurum’da bir kardeşiniz var ve Erzurum’un kapıları tüm Taşova'lılara açık olacak bunu bilmenizi isterim’ ifadelerini kullandı.

Celal GünerCelal Güner

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert