Amasya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı işyerlerine alınacak olan 113 adet Orman İşçisi ve diğer meslek dallarında 16 olmak üzere toplam 128 adet işçi alımı için 27Temmuz 2021 tarihinde Amasya İli Fındıklı mevkiinde bulunan Gençlik Spor İl müdürlüğü Sentetik Spor Tesislerinde yapılmaya başlanan sözlü ve uygulamalı sınavların Taşova ve Erbaa için yapılan bölümü tamamlandı.

Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Bölge Müdür Yardımcıları Rıdvan Kalelioğlu ve Hüseyin Kalaycı başkanlıklarındaki sınav komisyonu tarafından Taşova ve Erbaa işçi alımları için yarışacak adaylara, sınav koşullarıyla ilgili yapılan bilgilendirmenin ardından saat 09:00 itibariyle adayların T.C. Kimlik bilgileri kontrol edilerek başlayan Sözlü ve fiziki yeterlilik uygulama sınavı saat 18:00 itibariyle sona erdi. Alev Avcısı olmak orman yangınlarına karşı savaşmak için yarıştılar.

Sınavlar 2021-27/07-03/08/2021 tarihleri arasında yapılacak olup, sınavların tamamlanmasının ardından sonuçlar https://amasyaobm.ogm.gov.tr/Lists/Duyurular/AllItems.aspx adresinden ilan edilecektir.” denildi.