Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 05:59

Çevreciler Esençay Yaylasında buluştu.

Çevreciler Esençay Yaylasında buluştu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-07-2021 12:34   Güncelleme : 24-07-2021 14:00
Çevreciler Esençay Yaylasında buluştu.

Çevreciler Esençay Yaylasında buluştu.

23 Temmuz Cuma günü Taşova, Erbaa, Reşadiye, Niksar, Amasya Çevre platformları Esençay Şahin yaylasında bir araya geldiler. Piknikle bayramı bir arada yaşayan çevre halkı, sabahın erken saatlerinde alanı doldurdular.

Esençay köyü muhtarı Selahattin Önder, İstanbul Esençaylılar dernek başkanı Ahmet Usta Esençay lılar Gönüllüler Derneği İlhami Aslan da destek verdi. Piknik alanı Siyanüre HAYIR!, Doğalıma, Boğalıma Dokunma pankartlarıyla donatıldı.

Çadırlar kurulmuş ateşler yakılmış, eğlenceli ve güzel bir havayla birlikte, katılımcılar hem pikniklerini yaparken diğer taraftan halaylar eşliğinde düğün gibi eğlendiler.

Taşova platformu basın sözcüsü Ali Rıza Ağış’ın yaptığı konuşmadan sonra diğer platform üyeleri Kemal Aytaç, Duran Yeter, Yusuf Yücel, Eylem Kaplan konuşma yaptılar.

İstanbul dernek başkanı Ahmet Usta Ankara Esençay lılar dernek başkanı İlhami Aslan siyanür’ ün zararları ile ilgili konuşmalarını yaptılar.

Reşadiye Çevre platformu’nda İbrahim Kurt bir konuşmasını yaptı. Son olarak tarih öğretmenliği bitirmiş Esençay halkından tarih öğretmeni Duygu Ulaş  siyanürle ilgili konuşmasını yaptı.

Çevre pikniğine Amasya CHP il başkanı Turgay Sevindi, Amasya CHP il yönetiminden savaş Günay, Taşova CHP ilçe başkanı Ömer Özalp, il genel meclis Üyesi Duran Yeter, Taşova Belediye Meclis Üyesi Ahmet Alan ve Sündüz Aytekin katılarak halkı selamladılar.

Piyanist Şantör Nevres Darıcı ve Alper Darıcının müzikleri eşliğinde pikniğe katılanlar oynadılar halaylar eşliğinde eğlendiler.

Program Sunucusu ikizyaka haber editörü Yazgülü Kayıkçı yaptı.

Katılan ve Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyoruz.(tasova.net)

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert