Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 MART Salı 10:08

Köylerimizde ki çöplerin Son Hali

Köylerimizdeki Çöplerin Son hali... Acilen Çözüm bulunması gerekiyor...

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-07-2021 16:32   Güncelleme : 22-07-2021 16:36
Köylerimizde ki çöplerin Son Hali

Belki de son yüzyılların en sıcak Kurban bayramını idrak ediyoruz. Görülmemiş Temmuz sıcaklarının yaşandığı Kurban bayramında ARTAN NÜFUSLA BİRLİKTE  içme suyu ve çöpler büyük bir sıkıntı oluşturdu.

Hemen hemen tüm köylerde çöplerin zamanında alınmaması en büyük sıkıntı. Ballıca, Kozluca ve çok köyümüzde çöplerin toplanmaması aşırı sıcaklarda eklenince vatandaşlar isyan etti.

Dörtyol köyümüzden Emekli İbrahim Yıldız köyün sorununu gazetemize taşıdı: ”Köyler çöpten geçilmiyor. Kurban bayramı münasebetiyle il dışından gelenlerin çok olması nedeniyle yoğunluktan dolayı çöp atıkları fazla olduğundan konteynırlar çok çabuk doluyor. İsteğimiz bayram haftası dolaysıyla iki defa çöp alınması. Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından mesaileri karşılanarak çöpler toplanması istiyoruz.”

Yine Yaylasaray köyünden Nurettin Kavak çöp meselesini bizlerle paylaştı. ”Burası 450 hanelik bir köy ve bu durum her bayram aynı pisliği ve sıkıntıyı yaşıyoruz Ben Yaylasaray köyünden Nurettin Kavak. Bir an önce bu rezilliğin ortadan kaldırılması için Taşova  Özel İdare Müdürlüğünün ilgilenmesini istiyoruz.”

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert