Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
20 NİSAN Cumartesi 12:32

Kaymakam Çelik, Canlı Derste Öğrenciler İle Buluştu

Kaymakam Çelik , "Uzaktan Eğitimde de En Yakınınızdayız” projesi kapsamında ikinci olarak Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin derslerine katılarak öğrencilerle sohbet etti.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 07-01-2021 09:48   Güncelleme : 07-01-2021 09:48
Kaymakam Çelik, Canlı Derste Öğrenciler İle Buluştu

Taşova Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından başlatılan “Uzaktan Eğitimde de En Yakınınızdayız” projesi kapsamında pandemi sürecinde okullarındaki yüzyüze eğitim sürecinden uzak olan öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak, onların bu zorlu süreçten dolayı yaşadıkları duygu durumlarından uzaklaşmalarına yardımcı olmak ve özellikle 8. Ve 12. Sınıflardaki öğrenciler için okullarında yapılamayan meslek tanıtım etkinliğini uzaktan da olsa gerçekleştirmek için Kaymakam Mustafa Berk ÇELİK , öğrenciler ile canlı derslerde buluşmaya devam ediyor.

Kaymakam Çelik , proje kapsamında ikinci olarak Uluköy Şehit Komiser Mustafa Düzgün Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinin derslerine katılarak öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Kaymakam Çelik meslek tanıtımı kapsamında Kaymakamlık mesleği hakkında da öğrencileri bilgilendirdi.

Yaklaşık 1 saat süren etkinliğe katılan öğrencilere teşekkür eden Kaymakam Çelik , okullarda yüzyüze eğitimlerine geri dönecekleri günlerin en kısa zamanda gelmesi dileklerini iletti.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert