Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
28 MART Perşembe 11:30

05.COM.TR AMASYA HABER SİTESİ LOGO YARIŞMASI

örnek bir haber sitesi olma yolunda kendini sürekli geliştiren 05.com.tr Amasya Haber Sitesi’nin bu özelliklerini yansıtacak, özgün logo yarışması düzenlenmiştir.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 01-06-2015 17:52   Güncelleme : 01-06-2015 17:52
05.COM.TR AMASYA HABER SİTESİ LOGO YARIŞMASI

   05.COM.TR AMASYA HABER SİTESİ LOGO YARIŞMASI

        Sürekli yenilenen haberleri/ve" class="taglink" title="ve Haberleri">ve gençleşen, çağdaş, dinamik, tarafsız ve dürüst haber anlayışını yansıtan değerleri, çağdaş nitelikleriyle insana saygı anlayışına sahip ve örnek bir haber sitesi olma yolunda kendini sürekli geliştiren 05.com.tr Amasya Haber Sitesi’nin bu özelliklerini yansıtacak, özgün logo yarışması düzenlenmiştir. Yarışma, Uludağ üniversitesi TBMYO Grafik Tasarım Programı öğretim görevlisi Gültekin ERDAL danışmanlığında,
Özgür Mobilya SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. Tarafından düzenlenmektedir.

 

        Yarışma, tüm tasarımcılara açık olmakla birlikte internet üzerinden katılım yapılabilmektedir.

1. Tasarımlar, yerel haber yayını yapan, tarafsız, kişisel hak ve özgürlüklerine saygılı bir internet sitesi olan www.05.com.tr.kullanılacaktır. Site, Amasya ilinde yayın yapmakta ve büyük oranda yerel haberler yayınlamaktadır.
2. Tasarımlar, logo olabileceği gibi logotaype veya sade amblem de olabilir.
3. Logo çağdaş, dinamik, internet haber sitesi konseptine uygun ve aynı zamanda bölgesel özellikleri de taşıyan özelliklere sahip olmalıdır.
4. Tasarımlarda “05.com.tr. Amasya Haber” ibaresi mutlaka bulunmalıdır.
5. Logo tasarımında herhangi bir kısıtlama yoktur. Renk, form ve anlatım şekli tasarımcıya aittir.
6. Tasarımlar A4 kağıda yerleştirilecektir. Uzun kenarı 12 cm olan renkli çalışma kağıdın tam ortasına gelecek şekilde yerleştirilmelidir. Alt kısma ise uzun kenarı 3cm olan renkli ve siyah beyaz örnekleri konulmalıdır. Çalışmanın PDF ve vektörel formatıyla birlikte, gultekinerdal@yahoo.com mailine gönderilebilir.
7. Çalışmalar özgün olmalı, bölgesel özellikleri yansıtmalı ve internet habercili fikrini yansıtabilmelidir. Başka bir yerden alınma, çalınma veya kötü uyarlamalar yapma kopya muamelesi görerek diskalifiye edilecektir.
8. Gönderilen tüm çalışmalar Uludağ Üniversitesi TBMYO Grafik tasarım programı öğretim elemanlarınca değerlendirilerek, 10 çalışma seçilecektir.
9. Halk oylamasına sunulan 10 çalışma katılım ve sergilenme sertifikası alacak ve öğrenciler CV lerinde kullanabilecektir.
10. Yarışma heyeti gerekli görürse, çalışmalar üzerinde isteği değişikliği tasarımcısına yaptırabilecektir.
11. Yarışmaya katılan her tasarımcı, yarışmanın tüm koşullarını kabul etmiş sayılarak, eserinin tüm haklarını Özgür A.Ş. devretmiş sayılacaktır.
12. Dereceye giren eserlerden;
1. Eser 500 TL
2. Eser 200 TL
3. Eser 150 TL para ödülü ile katılım ve sergileme belgesi alacaklardır.
13. Ayrıca yarışma heyeti uygun görürse yarışmaya gönderilen seçme eserleri sergileme ve sergilenen eser sahiplerini sergiye davet etme hakkını saklı tutmaktadır.
  

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert