Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 18:00

CHP AMASYA ADAYI MUSTAFA TUNCER TAŞOVA DA İŞÇİLERLE TABLDOT YEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Millet Vekili Adayı AV. Mustafa Tuncer, Taşovamıza bir dizi ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve işçilerle bir araya geldi.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 22-05-2015 17:51   Güncelleme : 22-05-2015 17:51
CHP AMASYA  ADAYI MUSTAFA TUNCER TAŞOVA DA İŞÇİLERLE TABLDOT YEDİ

 

             CHP AMASYA  ADAYI MUSTAFA TUNCER TAŞOVA DA İŞÇİLERLE TABLDOT YEDİ

        Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Millet Vekili Adayı AV. Mustafa Tuncer, Taşovamıza bir dizi ziyaret gerçekleştirerek esnaf ve işçilerle bir araya geldi.

        22 Mayıs 2015 Cuma günü gerçekleştirilen ziyarete CHP Amasya millet Vekili 1.sıra Adayı AV. Mustafa Tuncer, CHP Taşova İlçe Başkanı Ömer Özalp, Taşovamız İş Adamlarından Ali Rıza Ağış ve partililer katıldı.

        Taşova Esnaf ve Halkının yoğun ilgisi ile karşılaşan Tuncer, Esnaf ve vatandaşların şikayet ve beklentileri hakkında vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Tuncer; " Cumhuriyet Halk Partisi sizin partiniz. Adı üstünde " Halk" Partisi, Gelin oy verin gitsinler. ‪‎Yaşanacak bir Türkiye‬ için Taşova'dayız." dedi.

                Mustafa Tuncer, MHP' ye Siyasi Jest Yaptı

        Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Millet Vekili Adayı AV. Mustafa Tuncer Taşova da Esnaf ziyaretlerin de bütün Taşovayı karış karış dolaştı. Taşovamız Merkezde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında  MHP Seçim Koordinasyon Merkezine de uğrayan Tuncer, 7 Haziran seçimlerinin barış ve demokrasi havası içinde geçmesini arzu ettiklerini belirterek burada bulunan partililerle sohbet etti.

                “İşçilerle Tabldot Yedi”

        Mustafa Tuncer ziyaretlerine Özgür Mobilya Üretim Fabrikasında devam etti. Özgür Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Ağış' tan fabrika hakkında bilgiler alarak fabrikayı gezen Tuncer,  işçilerle aynı masada tabldotta öğle yemeği yedi. Daha sonra çalışanlarla sohbet ederek seçim vaatlerini açıkladı.

                Asgari Ücretin Vergisi Olmayan  Bir Türkiye İçin Altı Ok' a Oy Verin

        CHP Amasya Millet Vekili Adayı Mustafa Tuncer, gelirlerin artmasına yönelik doğrudan yapılacak düzenlemelerden bahsetti. "Asgari ücret üzerindeki gelir vergisini kaldıracağız Diyen Tuncer, "İşsizlik fonundan yararlanma koşullarını yarı yarıya kolaylaştıracağız. Şeffaf ve etkin olarak denetlenmesini sağlayacağız. CHP'nin hedefi yurttaşlarımızın gelecek kaygısı duymadan hakça, onurlu ve insanca yaşayacağı bir düzeni kurmaktır. Gelin oy verin, bu seçimde mührü altı oka basın" dedi.

            HABER - FOTOĞRAF : TANER BIYIK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert