Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 00:54

CHP İLÇE BAŞKANI ÖMER ÖZALP' İN 19 MAYIS MESAJI

19 Mayıs 1919 günü Samsun’dan yola çıkan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde adımları atılan Türkiye Cumhuriyeti’ni daha yükseklere taşımak, çok çalışmak, bizden sonraki nesillere en güzel şekilde teslim etmek en büyük görevimizdir. Bizden sonra bu görevi yürütecek, Ülkemizin hızla ilerlemesine katkı ve emek sağlayacaklar ise gençlerimizdir. Siz değerli gençlerimiz, ülkemizin en büyük gücüdür. Bu sebeple 19 Mayıs, gençlerimize armağan edilmiş kıymetli bir gündür.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 19-05-2015 16:06   Güncelleme : 19-05-2015 16:06
CHP İLÇE BAŞKANI ÖMER ÖZALP' İN 19 MAYIS MESAJI

        Tarihi bilinen, özüne sahip çıkan ve bunu nesilden nesile aktarmayı başaran milletler, tarihin sonuna kadar var olmayı başaran milletler olmuşlardır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. Yıldönümüne ulaşmanın sevinci içerisindeyiz.
Bugün bazıları 19 Mayıs gösterilerini “faşizme” benzeterek bu gösterilerin demokratik bir topluma yakışmadığını iddia etmektedir. 19 Mayıs kutlamalarını engelleyebilirler ancak 19 Mayıs ışığını asla yok edemezler. Hangi karanlığı isterlerse istesinler, umudun ışığı asla bitmez.

        Türkiye 10 Kasım’ı anacak, 29 Ekim ile gelen bu güzel cumhuriyeti hep kutsal kabul edecek, 19 Mayıs ruhuyla her zaman adil, eşit ve mutlu bir ülke olma rüyasının takipçisi olacaktır.

 


        Bu duygu ve düşüncelerle Ülkemizin istikbalini omuzlarında taşıyan siz değerli gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, tüm halkımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum.

        Ömer ÖZALP
        CHP Taşova İlçe Başkanı

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert