Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 04:30

Vali Varol’dan Taziye Ziyareti

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, 22.05.2019 Çarşamba günü Merhum Mehmet Pınar’ın eşi, Mustafa, Yavuz, Nermin, Nesrin ve Yasemin Pınar’ın annesi, merhum öğretmen Ahmet Pınar ve öğretmen Metin ve Ziraat Bankası Müdürü Çetin Pınar’ın yengeleri ve Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’ın teyzesi Naile Pınar için taziye ziyaretinde bulundu.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-05-2019 21:38   Güncelleme : 23-05-2019 21:38
Vali Varol’dan Taziye Ziyareti

     Amasya Valisi Dr. Osman Varol, 22.05.2019 Çarşamba günü Merhum Mehmet Pınar’ın eşi, Mustafa, Yavuz, Nermin, Nesrin ve Yasemin Pınar’ın annesi, merhum öğretmen Ahmet Pınar ve öğretmen Metin ve Ziraat Bankası Müdürü Çetin Pınar’ın yengeleri ve Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can’ın teyzesi  Naile Pınar için taziye ziyaretinde bulundu.

     Bugün saat 18.00’ da gerçekleşen taziye ziyaretine Vali Osman Varol’un yanı sıra Kaymakam Okan Yenidünya, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ömer Altun ve İlçe Müftüsü Harun Yılmaz’da eşlik etti. Vali Varol, merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileğinde bulundu. Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can ise göstermiş olduğu nezaket dolayısıyla Vali Varol’a teşekkürlerini iletti.

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert