Belediye Başkanı Ömer Özalp; ”Taşova halkına karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek için hızlı bir şekilde çalışmaya başlıyoruz. Sorunların çözümü, ilçemizin hak ettiği hizmetleri yerine getirebilmek için Taşova Belediyesi ailesi olarak tüm kadrolarımız ile beraberce çalışacağız.

   Uysal, belediyemizdeki en tecrübeli isimlerden birisi. Kamu ve belediyecilikteki tecrübeleri ile çalışmalarımızda bizlere oldukça fazla fayda sağlayacağını düşünüyorum. Kendisine üstlendiği sorumluluk için başarılar diliyorum. İlçemiz için hayırlı olsun “ dedi.

Uysal yaptığı açıklamada: 1984-2010 Yılları arasında Uluköy Belediyesinde çalışıp emekli oldum,  tecrübelerim ile başkan yardımcısı olarak katkıda bulunacağıma inanıyorum.  İlçemizdeki vatandaşlarımız için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Bizlere verilen Başkan yardımcılığı görevini en iyi şekilde yerine getireceğim. İnsan odaklı belediyecilik anlayışımızla her konuda öncü bir belediye olmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Biyografisi;

1959 Taşova Uluköy beldesinde doğdu.İlk ve ortaokulu Uluköy’de, liseyi Amasya Lisesinde tamamladı.. Askerlik görevi sonrası Adalet Bakanlığı Amasya Cezaevi İnfaz kurumu’nda 1982-1984 yıllarında çalıştı. 1984 yılında Uluköy Belediyesine atandı. 2010 yılına kadar çeşitli görev ve hizmetlerde bulundu. 2010 yılında emekli oldu.İnşaat sektöründe esnaflık yapan Uysal, evli 4 çocuk babasıdır.