Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Taşova’da gerçekleştirdiği delege seçimleri tamamlandı. Seçimlerin büyük bir olgunluk ve katılım içerisinde yapıldığı belirtilirken, partililer sürece yoğun ilgi gösterdi.
CHP Taşova İlçe Başkanı ve başkan adayı Ömer Sayan (mavi liste) ile başkan adayı Duran Yeter (kırmızı liste) seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştiğini vurgulayarak partililere teşekkür etti.
28 Delege Mavi, 2 Delege Kırmızı Listede
Parti yönetim kurulu üyesi Yılmaz Tural, mahalle delege seçim sonuçlarını açıkladı. Tural, “30 delegenin 28’i mavi listeden, 2’si ise kırmızı listeden seçildi. Medeni cesaretlerinden dolayı her iki adayı da tebrik ediyorum. Kaybetmek ya da kazanmak bizim için önemli değil, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir” dedi.
Gayriresmî sonuçlara göre mahallelerin dağılımı şöyle oldu:
Cumhuriyet Mahallesi: 4 mavi
Doğu Mahallesi: 3 mavi
Sanayi Mahallesi: 2 kırmızı, 1 mavi
Tepe Mahallesi: 5 mavi
Yemişen Mahallesi: 6 mavi
Yeni Mahalle: 3 mavi
Yeşilırmak Mahallesi: 6 mavi
“Babaocağımızın Demokrasi Şöleni Devam Edecek”
20 Eylül’de yapılacak İlçe Kongresi’ne dikkat çeken CHP İlçe Başkanı ve başkan adayı Ömer Sayan, “Bugün sadece kongre sürecimizin bir aşamasını gerçekleştirdik. 20 Eylül’de ilçe kongremizi yapacağız. Merkez mahalle ve köy delegelerimiz İlçe Başkanlığı, İlçe Yönetimini ve İl Delegelerini seçecek. Bu süreç medeni bir şekilde devam edecek. Kaybeden yok, kazanan Cumhuriyet Halk Partisi’dir” ifadelerini kullandı.
“Kazanan Her Zaman Partimizdir”
CHP İlçe Başkan Adayı Duran Yeter ise, “Katılımın yüksek olması bizleri mutlu etti. Kazanan her zaman partimizdir, bu sürecin kaybedeni yoktur. Burası bizim baba ocağımız, her zaman birlikte hareket edeceğiz” dedi.
















