Taşova İlçe Emniyet Müdürlüğü, akşam saatlerinde motosiklet ve elektrikli bisiklet kullanıcılarına yönelik denetimlerini artırdı. İlçede cadde ve sokaklarda yüksek sesle dolaşan motosikletlerin yarattığı rahatsızlık nedeniyle, trafik ekipleri, bekçiler ve bölge trafik ekipleriyle birlikte ortak uygulamalar gerçekleştirildi
Denetimlerde sürücülerin ehliyet, ruhsat ve kask kullanımı kontrol edildi. Kurallara uyan sürücülere teşekkür edilirken, kasksız veya trafik kurallarına aykırı davrananlar uyarıldı.
Mustafa Kemal Caddesi ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Millet Bahçesi çevresinde yapılan kontrollerde, yaşı küçük çocukların elektrikli bisikletlerle yoğun trafikte seyrettiği görüldü. Ekipler, hem çocukları hem de ailelerini trafik güvenliği konusunda bilgilendirdi.
Polis ekipleri, bu tür uygulamaların amacının ceza kesmek değil, kazaları önlemek olduğunu vurgulayarak, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için sahadayız” açıklamasında bulundu.
Taşova İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin artarak süreceğini belirterek özellikle motosiklet ve elektrikli bisiklet sürücülerine kask takmaları ve kurallara uymaları çağrısında bulundu.









