Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 17:16

ŞPAYMETAL Karadeniz 4. Kitap Fuarına Gezi Düzenledi

İlçemizin önceki adıyla Şehit Polis Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (ŞPAYMETEM) olan Şehit Polis Ahmet Yaşar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (ŞPAYMETAL) Samsun’da düzenlenen Karadeniz 4. Kitap Fuarına katıldı.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 21-02-2018 11:43   Güncelleme : 21-02-2018 11:43
ŞPAYMETAL Karadeniz 4. Kitap Fuarına Gezi Düzenledi


    Konuyla ilgili Okul Müdürü Osman Uysal,

    “Samsun Tüyap Fuar alanında gerçekleştirilen Karadeniz 4. Kitap Fuarına okulumuz öğrencilerinden oluşan bir grup ile gezi düzenledik.

    Geziye öğretmenlerimizden Edebiyat öğretmenlerimiz Sabire KALAN ve Veli UTANGAN ile birlikte Müdür Yardımcımız Bilal ERTUĞRUL eşlik etti. Okulumuz tüm alan öğrencilerinden oluşan karma öğrenci grubumuz ile Samsun Tüyap Fuar alanında gerçekleştirilen Karadeniz 4. Kitap Fuarı standları gezilerek incelendi. Açılış günü münasebetiyle katılımın yoğun olduğu fuar öğretmen ve öğrencilerimiz ilgiyle fuar alanında kurulan tüm kitap standlarını gezerek inceleme imkanları buldular. Gezi ekibimiz kitap fuarının hakkını vererek birçok kitap alışverişinde bulundular.

    Öğle Yemeğinin ardında hızlı bir kültür gezisi yapan ekibimiz ilk olarak Bandırma Gemisini gezdiler. Bandırma gemisi içerisinde bulunan müze ve dış bahçede yer alan tarihi eserler ile fotoğraf çekimleri yapıldı. Ardından Hayvanat Bahçesi ve devamında da Amazon Vadisindeki Amazon Köyü gezilerek gezimizi tamamlamış olduk.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert