Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
18 NİSAN Perşembe 06:38

İYİ PARTİ İLK OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

15 Aralık 2017 tarihinde ilçemizde kurulan İYİ Parti ilçe teşkilatı birinci olağan genel kurul toplantısını yaptı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 14-02-2018 15:38   Güncelleme : 14-02-2018 15:38
İYİ PARTİ İLK OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

11 Şubat 2018 Pazar günü Hasbihal kafede saat 14.00’de başlayan kongreye: İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi, Medya ve Propagandadan sorumlu  Başkan Yardımcısı Yıldırım Görgen, İYİ Parti İl Başkanı Fatih Coşar, İl Başkan yardımcıları: Bayhan Pekin, Tahir Ahıska ve İl yöneticileri, Suluova İlçe Başkanı Ufuk Kalkan, İlçe Başkanı Salih Aşçı ve ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

Genel kurul Divan Başkanlığına: Fatih Coşar, başkan yardımcılığına: Bayhan Pekin, katip üyeliklere: Tahir Ahıska ve Ufuk Kalkan’ın seçildiği kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başladı. İYİ Parti Başkan Yardımcısı Sebahattin Günaydın’ın açış konuşmasında sonra İlçe Başkanı Salih Aşçı yaptığı konuşmada; ailesinin rahatsızlığı nedeni ile görevden feragat ettiğini yeni yönetimin yanında yer alacağını vurguladı. Gündem maddelerinin icra edilip, ibrasından sonra sırası ile Hilal Torun, Yıldırım Görgen ve Fatih Coşar, Hakkı Canlı söz alarak ülke gündemi hakkında konuşma yaptılar.

Tek liste ile girilen seçimler şonrasında Hakkı Canlı İlçe Başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu asıl üyeliklerine:Sebahattin Günaydın, Serap Apaydın, Siyami Gencel, Dursun Yolaçan, Ömer Özdemir, Ömer Hancı, Hilal Torun, İsmail Yüksel,Kerim Alkan, Ahmet Uludağ, Yalçın Çelik, İsmail Ergin,  Aşşegül Soyal, Umut Pelitli, Hüseyin Uysal, Fevzi Yıldız, Cesarettin Tuzla, Mürsel Çatal, Sebati Dönmez, Tuncay Bek, Mustafa Gürel ve Hüseyin Aydın seçildiler.      

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert