27 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 12.30’da Cumhuriyet Mahallesi ,Mustafabey caddesinde yapılan törene; Belediye Başkanı Bayram Öztürk, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, daire amirleri ve vatandaşlar katılırken, İlçe Müftüsü Harun Yılmaz açılış öncesi dua yaptı.

    Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç, Belediye Başkanı Bayram Öztürk yaptığı konuşmalarda ilçemize gelen doğalgazın önemi ve rahatlığını dile getirirken, Doğalgaz kullanımı, kombi bakımı gibi teknik servis hizmetlerini verecek olan “Torun Kombi Teknik servisi” hizmete açılışından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

    İşletme sahibi Ali Torun;”Marka ayırt edemeden kombi servis sorunu yaşayan tüm doğalgaz kullanıcılarına kombi bakımı, kalorifer temizleme kalorifer su kaçağı tespiti yapılacaktır.Teknik servis olarak çalışma saatlerimiz yok, aboneler her saat arayabilirler. Ekibimiz teknik servis sertifikasına ve yeterlilik belgesine sahip olup, tamir eğitimi almış kişilerdir.” dedi.

    İş yerinin kurdele kesiminden sonra teknik servis davetliler tarafından gezildi. Davetlilere pasta ve meşrubat ikram edildi.