Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
29 MART Cuma 17:13

Eczane Alperen Bol Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi

Cumhuriyet Mahallesi , Korkmaz Sokak, Baltaş Sitesi’de Alperen Bol’a “Eczane Alperen Bol” görkemli bir törenle hizmete girdi.

SAĞLIK
Giriş Tarihi : 26-09-2017 18:49   Güncelleme : 26-09-2017 18:49
Eczane Alperen Bol Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi

    Cumhuriyet  Mahallesi , Korkmaz Sokak, Baltaş Sitesi’de  Alperen Bol’a “Eczane Alperen Bol” görkemli bir törenle hizmete girdi.
       26 Eylül  2017 Salı günü  Saat 12.30’da ilçemizde 7.’si açılan  eczanenin açılış törenine: Belediye Başkanı Bayram Öztürk,  Müftüsü Harun Yılmaz, Daire amirleri ve uzaktan yakından çok sayıda misafirler katıldı.
     İlk konuşmayı Belediye Başkanı Bayram Öztürk yaptı, ” Tabiî ki herkesin dileği Allah böyle yerlere muhtaç etmesin ama, buraları da eksik etmesin. Sağlık sıhhat önemlidir. Ama hasta olmak da hayatın bir gerçeğidir. Bu tür yerlerin ilçemize getireceği kazanç açısından, aile ekonomisine katkısı açısından önemlidir. İnşallah bu tür yerlerin açılması Taşova ekonomisi açısından önem arz ediyor. Hayırlı uğurlu olsun “ dedi.
   Eczacı Alperen Bol açılan eczane İlçe Müftüsü Harun Yılmaz’ın duaları ile açılış kurdelesi kesildi.Davetliler tarafından gezilen eczanede ikramlar yapıldı. 

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert