İlçemizde 2021 yılında 2. spor kulübü olarak kurulan Taşova Belediyesi Spor kulübü yeni yönetim kurulu yapılan genel kurul sonucunda belirlendi.

Belediye toplantı salonunda yapılan genel kurulda spora her türlü desteğin verileceğini belirten Kulüp Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Ömer Özalp;

”Belediyemiz tarafından 2021 yılında kurulan ve halen faaliyetlerini devam ettiren Belediye spor kulübümüzün çocuklar ve gençlerimize iyi imkanlar sunabilmesi için daha güçlü ve her kesime hitap edebilen yeni bir yönetim kurulu oluşturuldu. Belediyecilik sadece yol yapmak ve çöp toplamaktan ibaret değildir. Aynı zamanda ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza sosyal faaliyetlerde sunabilmektir.”

Yeni yönetimimiz ile birlikte kulübümüze daha fazla imkan sağlayıp başarılı, karakterli ve düzgün sporcular yetiştirmek amacımız olacaktır. Kulübümüze her türlü desteği vereceğiz diyerek yeni yönetim kurulunu tebrik etti.

Taşova Belediyesi spor kulübü yeni yönetim kurulu;

Başkan Mehmet Volkan Şenel-Aşkın Aktaş-Adem Söyler-Savaş Uysal-Adem Özdemir

Denetim Kurlu- Erdal Özaslan-Ömer Hancı-Emrah Taş’tan oluştu.

Yeni Kulüp başkanı Şenel: ”Belediye Başkanımız Ömer Özalp’in destekleri ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte uyum içerisinde çalışarak ilçemiz gençlerine hizmet edeceğiz” dedi.

Bizler de yeni yönetim kurullarını kutlar, başarılar dileriz.