İlçemiz Taşova Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’hayat boyu öğrenme’’ kursları kapsamında ilçemiz millet bahçesinde saz kursları kursiyerlerinin düzenlediği gösteri izleyenleri hayran bıraktı.

7 Haziran 2023 Cuma günü akşam 20.00’da başlayan gösteride konuşan Halk Eğitimi Müdürü Saffet Bol açılış konuşmasında; Bu hafta 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme haftası kapsamında düzenlediğimiz 3.cü etkinliğimiz olan müzik dinletimize hoş geldiniz diyor sizleri saygıyla selamlıyorum.

Halk Eğitimi Müdürlüğümüz olarak birçok alanda kurs açıyor ve açmaya devem ediyoruz, tüm vatandaşlarımızı önümüzdeki sene bu kurslarımıza bekliyoruz. Birazdan hep birlik te Nevres Darıcı ve Orhan Çelik hocalarımızın rehberliğinde devam eden bağlama kursu kursiyerlerimizin seslendirecekleri eserleri dinleyeceğiz.

Müzik dinletimize geçmeden önce bu hafta sonu üniversite sınavına girecek öğrencilerimizin başarılar diliyorum. İnşallah hayal ettikleri üniversiteye girecekleri puanı alırlar. Şeklinde konuştu.

Daha sonra bağla kursu kursiyerlerinin muhteşem müzik gösterisine geçildi.