Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 22:02

Taşova Hentbol Başkanı Sayar’dan Açıklama..!

Taşova Hentbol Spor kulübü Başkanı Ömer Sayar yaşanan süreçle ilgili bir yazılı açıklama yaptı.

SPOR
Giriş Tarihi : 08-08-2017 17:39   Güncelleme : 08-08-2017 17:39
Taşova Hentbol Başkanı Sayar’dan Açıklama..!

Taşova Yibo hentbol spor kulübü üç yıldır süper ligde ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiş bir kulüptür.

Süper lige çıktığından bu yana sürekli başarılarıyla hentbol camiasının takdirini kazanan kulübümüz hentbol süper ligine bir heyecan ve renk katmıştır.

Taşova Yibo hentbol spor kulübümüz 2017-2018 sezonuna geçen döneme ait borçlar ve yeni sezonla ilgili sürdürülebilir bir ekonomik tabloyu gerçekleştirilemeyeceğini gördüğü için bir yıl ara vermek kaydıyla faaliyetlerini durdurmuştur.

Bundan sonraki süreci kısaca kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Taşova Yibo hentbol spor kulübü öncelikli olarak geçmişe ait borçlarını ödemek için çaba harcayacaktır. Ardından yeni yönetim yeni heyecandır sözünden hareketle takımın yönetiminde bulunmak isteyen Taşovalı sporseverlerin önünü açmak için kongre sürecini başlatacaktır.

Bu süreç içinde Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımız öncülüğünde hemşerilerimizin katılımıyla, takımın geleceğinin konuşulacağı bir toplantı da tertip edilecektir.

Önümüzde tam bir yıl bulunmakta. Bu bir yılı iyi değerlendirip 2018- 2019 sezonuna süper lig ya da birinci ligde başlayarak yeniden mücadele etme imkanına kavuşmuş olacağız. İnşallah bunu gerçekleştirecek azim ve kararlılık da bir yönetim oluştururuz.

Bu takımın devam etmesini can-ı gönülden istiyoruz. Taşova hentbol Spor Kulübü'nün devamını arzu eden Taşova sevdalılarını görev almaya çağırıyorum. Yeni yönetimin oluşmasında bütün kesimlerden destek talep ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde olursak takımımızı bir yıl sonra tekrar liglerde görür ve başarılarını hep birlikte alkışlarız.

Bu zamana kadar her ne şekilde olursa olsun kulübe katkı sağlayan ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ömer SAYAR TAŞOVA YİBO HENTBOL SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ BAŞKANI

Erhan GündüzErhan Gündüz

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert