27 Mart çarşamba günü ilçemiz faravga mevkiinde bağ evi yaparken maddi değeri 30.000 lira olan elektronik malzemeleri çalınan Sami Korkmaz, hırsız hakkında kendisine somut bilgi verene 5.000 TL ödül vereceğini duyurdu.

 İlçemiz faravga mevkiinde 27 Mart çarşamba günü bir bağ evi yapımı ile uğraşan Sami Korkmaz sitemize Bilgi vererek ismi saklı kalmak suretiyle kendisine somut bilgi verene 5000 TL para ödülü vereceğini duyurdu.

Olayı anlatan Korkmaz, o gün bir iftara davetliydim, kendim bu bölgede hırsızlıktan sürekli şüphelenirdim, bu yüzden de inşaat bölgesinden hiç ayrılmıyordum o gün iftara davetli olduğum için inşaat alanına biraz geç geldim. İnşaat alanında girdiğimde malzemelerimin dağınık olduğunu fark ettim ve hırsızlık olayını anladım.

30.000TL MADDİ DEĞERİ VAR.!

 5 parça elektronik inşaat malzemesinin çalındığını söyleyen Korkmaz, 2 adet spiral, 1 adet şarjlı darbeli matkap, 1 adet kırıcı delici matkap, 1 adet kaynak makinesi çalındı bunların maddi değeri 30.000 lirayı aşıyor.

 Çalınan malzemeleri bir nevi tamamladık ama bu olay bize motivasyon olarak büyük kayıp yaşattı.

SOMUT BİLGİ VERENE ÖDÜL

Hırsızın kim olduğunu veya kim yaptığını söyleyecek olana isminin gizli kalması şartıyla ₺5.000 ödül vereceğim duyan ya da gören vatandaşlardan ricamız bizlere ulaşsın. Dedi