Kocaeli Körfez (Yarımca) ilçesinde faaliyet gösteren üyelerinin ve yönetimin çoğunluğu Taşovalılardan oluşan Körfez Amasyalılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Körfez ilçesinde faaliyet gösteren siyasi parti yöneticileri ve Taşovalı adayları Körfez’de iftar yemeğinde bir araya getirdi.

  22 Mart 2024 Cuma günü Yarımca Kültür Merkezinde yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğine Amasyalılardan yoğun ilgi vardı.

  İftar yemeğine; Körfez Belediye Başkanı ve adayı Şener Söğüt, Ak Parti teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatı, İYİ Parti teşkilatı, Yeniden Refah Partisi teşkilatı, Saadet Partisi teşkilatı, Demokrat Parti teşkilat yöneticileri, tüm belediye başkan adayları, STK başkanları, Taşovalı adaylar: Ak Parti Belediye meclis üye adayı Ahmet Çınar, Saadet Partisi belediye meclis üye adayı Ömer Faruk Coşkun ve Körfez ilçesi Hacı Osman mahallesi muhtar adayı Sadık Aydın katıldılar.

 İftar sonrası bir açıklama yapan Dernek Başkanı Ramazan Parlak, iftara katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.