Taşova Cumhuriyet halk Partisi Belediye başkan adayı Ömer Özalp 20 Mart Çarşamba günü Tepemahallesi Altındağ sitesinde düzenlediği açık hava toplantısında adeta miting havası yaşandı.

  Çok sayıda katılımın olduğu toplantıya CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, Taşova ilçe başkanı Ömer Sayan, Belediye meclisi adayları, il genel meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

  Açık hava toplantısı 20 Mart Çarşamba günü saat 21.00’da Altındağ sitesinde bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı.

  Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Ömer Sayan ve Amasya milletvekili Reşat Karagöz’ün konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Belediye Başkan adayı Ömer Özalp konuşmasına annesinin elini öperek başladı. Özalp Konuşmasında; Değerli tepe mahallesi halkı bu güne dek Taşovamızın kurulduğundan beri on tane belediye başkanı olmuş. Ebediyete intikal eden belediye başkanlarımıza Allah’tan rahmet diliyor kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum ve hayatta olanlara afiyetler diliyorum, Taşova’ya çok şeyler kazandırmışlar hepsine canı gönülden teşekkür ediyorum. Yapmışlar ama birçok şeyde eksik kalmış ilçemizde.

 Son 22 yıldır iktidar olan bir partinin 10 yıldır da belediye başkanı olan bir Belediye başkanımız var. Kendisinin ilçemize yapmış olduğu bazı şeyler var kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Irmak kenarının Taşlanmasında, köprünün yapılmasında, spor sahası, yüzme havuzu ve millet bahçesinin yapılmasındaki vermiş olduğu mücadeleden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Tabi bunların Devletimiz tarafından yapıldığını hepimiz biliyoruz. Tabi biz merak ediyoruz ve soruyoruz Belediyemizin bütçesiyle neden bir şey yapılmadı.

  Değerli Tepemahallesi halkı bizler Taşova’nın sorunlarını dert edindik, Sorunları dert edinmeyen sorunlara çözüm aramaz çözüm bulamaz. Biz tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinledik sorunlarını dert edindik ve bu yüzden aday olduk.

Size Söz veriyorum Gençler

 Alpaslan yolu üzerinde bir okulumuz vardı, bu okul oradan yıkıldı Uluköy yolunda eski tekel ambarlarının oraya yapıldı. Orada on tane tekel deposu yıkıldı. Bu depoların ileriye dönük yatırım için yıkılmamasını bir belediye başkanı ön görmeliydi ve oraya istihdamcı’nın gelmesi gerektiğini bilmeliydi. Sadece kendi dönemlerini düşünen belediye başkanı buraların yıkılmasına izin verdi.

 Taşovamızın on bin nüfusu var ama biz geldiğimizde ‘’Size Söz veriyorum Size Söz veriyorum gençler’’ doğduğunuz yerde doyacaksınız işinizi bulacaksınız. Belediyenin tüm imkanlarını yatırımcılara sağlayacağız. Şeklinde konuştu.