İlçemiz Atatürk Ortaokulu okul sporları puanlı atletizm yarışmalarında 10 yıldır üst üste şampiyon oldu. 400 öğrencisi bulunan okulun takımı “Yıldız Erkekler İl Birincisi” ve “Yıldız Kızlar ve Küçük Kızlar İl Birincisi” olarak ilçelerine bu yıl da 3 ayrı birincilik kazandırmayı başardı.

 İki yıldır takımda olan 7. sınıf öğrencisi Onur Alp Bağcı, “Puanlı atletizm yarışmasında takımla birlikte iyi bir puanla bölgelere gitmeye hak kazandık. Bu 10’uncu senemiz. Gayet güzel işler başardık. Bölgelerde de güzel işler başaracağımıza inanıyorum. 10 yıldır şampiyonuz. Artık kupaları, madalyaları koymaya yer kalmadı” dedi.

Ecrin Gültekin ve Ecrin Suna Yersel, kendilerini yetiştiren Beden Eğitimi Öğretmeni Okan Aydın’a teşekkür etti. Öğrencileriyle gurur duyan Okan Aydın da, “2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’nda başlamış olduğumuz atletizm müsabakaları 2024 yılı itibariyle 10. yılını doldurdu. Geçen bu süre zarfında 10 yıl üst üste öğrencilerim atletizmde il birincisi oluyorlar. Gerçekten çok güzel bir başarı. Çocuklar gerçekten bizi alıştırdılar. Nice 10 senelere diyelim” diye konuştu.

Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer ise, “Atatürk Ortaokulumuz da artık 10 yıl boyunca kazanılan kupaların artık koyulacağı bir yer kalmadığını gördük. Bizlerde öğrencilerimizin bu isteklerini kırmayacağız. Onların kupalarını, başarılarını sergileyecekleri güzel bir dolap yaptırmayı buradan söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Serdoğan Sıvacı