Yerel seçimler yaklaşırken belediye başkan adayları çalışmalarına hız verdi. 2 Mart Cumartesi günü Taşova İYİ Parti teşkilatı düzenlediği açık hava toplantısı ile Atatürk bulvarı Otogar yanında bulunan seçim ofisinin açılışını yaptı.

  Amasya il başkanı İbrahim Mermer’inde katıldığı program Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları için saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okundu.

  İYİ Parti İl başkanı İbrahim Mermer’in selamlama konuşmasının ardından Belediye başkan adayı Ahmet Özdemir vatandaşlara seslendi.

Özdemir konuşmasında; Değerli il başkanım ilçe başkanım ve birbirinden değerli yol arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz, saygı ve sevgilerimi sunarım.

  31 Mart 2024 pazar günü yapılacak yerel seçimlerde İYİ partiden belediye başkan aday olarak karşınızdayım, çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Amasya'nın ilçeleri arasında en geri kalan ilçelerden birisidir Taşova devlet teşviklerinden yatırımlarından hak ettiğini alamamıştır. Bu yüzden ilçemizde işsizlik ve göç artmıştır. Gençlerimiz ilçemizi terk ediyor, ne yazık ki gittiği yerde de aşırı kira fiyatlarından dolayı zorluklar yaşıyor, işte biz bu göç olayını çözmek için buradayız.

  İlçemizde kurulması planlanan organize sanayi için ne gerekiyorsa kimseyi üzmeden kırmadan kurulmasında yardımcı olacağız. Çünkü bizler ticaretten gelen bir neferiz, Taşova için gece gündüz demeden elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.  İlk projelerimizden birisi faravga mevkimiz olan bölgelerdeki yetiştiriciliği desteklemek, sebze meyve üretimini arttırarak ticaretini kurmak.

   İlçemizde organize sanayi kurulduğunda istihdamın artacağı için bayan işçilerimiz için çocuk kreşleri kurmak hedeflerimiz arasında. Ülkemizin deprem bölgesinde olması sebebiyle kentsel dönüşümü hayata geçirerek konut sıkıntılarına çözüm bulacağız şeklinde konuştu