31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Taşova Belediye Başkanlığı için Adaylığını açıklayan Ömer Özalp seçim ofisinin açılışında konuştu.
29 Şubat Perşembe günü saat 14.00’da Taşova meydanında seçim ofisinin açılışını yapan Ömer Özalp ‘’Hiçbir Gencimiz Memleketini Terk Etmek Zorunda Kalmayacak’’ dedi.

  Yoğun ilgi gören açılışta ilk konuşmayı İlçe Başkanı Ömer Sayan yaptı,  Sayan, selamlama konuşmasını yaparak, ”Taşova sevdasıyla dolu bir belediye başkanı ve belediye meclis kadrosunun Taşova’yı yönetmesine 31 gün kaldı’’ dedi.

Daha sonrasında Amasya İl başkanı İlker Küp, Parti meclis üyesi Nazan Güneysu, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Millet Vekili Murat Çan, Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Millet Vekili Reşat Karagöz’ün konuşmalarının ardından Taşova Belediye Başkan Adayı Ömer Özalp konuştu.

Özalp; Taşova'da sizlerin hizmetçisi olmak için yola çıktık.  Taşova'mız gerektiği hizmeti göremediği için biz bu Yola çıktık. Taşova'da bir istihdamın olmadığı için Taşova'ya bir istihdam sağlayacak kişiler davet edilmediği için, istihdamın önü açılmadığı için, Taşova'da gençlerimizin kadınlarımızın bir iş imkanı bulamadığı için biz bu Yola çıktık. Taşova'da gördüğümüz eksiklerden dolayı yola çıktık.

Değerli hemşerilerimiz Taşova'mızın çok sorunları var bu sorunların bir tanesi de, Süleyman Torun’un birkaç yıl önce başlatmış olduğu Organize Sanayi konusudur. Vermiş olduğu çabalardan dolayı  kendisine teşekkür ediyorum. Organize sanayi ile ilgili başlatmış olduğu bir kampanya vardı. Taşova'ya bir organize sanayi bölgesinin kurulmasının gerekli olduğu konusu bizim de ilçe başkanlığına geldiğimiz günden beri sürekli gündeme taşıdığımız bir konudur.  Kendisi gerçekten Taşova'da organize sanayinin önünü açtı. Ama ne yazık ki belirli bir süreden sonra organize sanayi kurulması işini devralmış olan mevcut belediye idaresinin  bu işi yüzüne gözüne bulaştırdığını gördük.Ortak akıl kullanmadan, kimseye sormadan, kimseye danışmadan, ne yapılması gerektiğini bilmeden tek başlarına karar verdiler ve sonuç hüsran.

 Biz geldiğimizde Taşova'da ortak akılla hareket edeceğiz, ortak akılla çözeceğiz. Bu işi Taşovalı Hemşehrilemiz ile birlikte yapacağız. Taşova'daki işsiz gençlerimizin önünü açacağız, işsiz kadınlarımızın önünü açacağız, dışarıya göç vermeyip dışarıdan göç alacağız. Şeklinde konuştu.

Hiçbir Gencimiz Memleketini Terk Etmek Zorunda Kalmayacak

Açılışın Canlı yayını izlemek için tıkla