Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen genel başkanı Önder Kahveci 22 Şubat Perşembe günü saat 11.00’da Taşova Devlet hastanesine gelerek sendika üyelerini ve Taşova Devlet Hastanesinde yeni göreve başlayan Başhekim Dr. Mustafa Kağan Coşkun’u ziyaret etti.

  Ziyaretleri sırasında başhekim ile sohbet eden genel başkan Kahveci hastane personeli hakkında bilgiler aldı ve başhekimimize yeni görevinde başarılar diledi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen genel başkanı Önder Kahveci Kimdir?

1962 yılında Amasya ili, Göynücek ilçesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Göynücek'te bitirdi. Çankırı Sağlık Meslek Lisesi'nde 3 yıl okuduktan sonra Konya Sağlık Meslek Lisesi'nden 1981 yılında mezun oldu. 12 Kasım 1981 tarihinde Bitlis Sağlık Müdürlüğü'nde Sağlık Memuru olarak görevine başladı.

 1984-1985 yıllarında askerlik görevini yerine getiren Önder Kahveci, Bitlis'ten Amasya Sağlık Müdürlüğü'ne tayin edildi. 1988 yılında Ankara Gevher Nasibe Sağlık Eğitim Enstitüsü'nü kazandı. 1991 yılında mezun olduktan sonra Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nde Tıbbi Teknolog olarak görev yaptı.

  1992 yılından itibaren Keçiören Çevre Sağlığı ve Laboratuar Sağlık Meslek Liselerinde öğretmen ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 1999-2004 yılları arasında Ankara Süleyman Demirel Sağlık Meslek Lisesi'nde okul müdürü olarak görev yaptı, halen Sağlık Bakanlığında APK Uzmanı olarak görev yapmaktadır.

  1992 yılından beri Türk Sağlık-Sen üyesi olan Kahveci, 1999-2001 yılları arasında Ankara 1 No'lu Şube Başkanlığı yaptı. Türk Sağlık-Sen Genel Merkezi 1. Olağan Genel Kurul'da Genel Başkanlığa seçildi. Türkiye Kamu-Sen 6. Olağan Genel Kurulunda Türkiye Kamu- Sen Genel Başkanlığı'na seçilen Genel Başkan Önder Kahveci, evli ve bir çocuk babasıdır.