İlçemiz Tapu Müdürü Nihat Bulak’ın Muğla’nın Datça ilçesine Tapu Müdürlüğüne atanmasıyla 5 aydır boş bulunan Taşova Tapu Müdürlüğü kadrosuna, Samsun ili İlkadım ilçesi Tapu Müdür Yardımcısı İlhan Karakaş atanarak görevine başladı.

BİYOGRAFİSİ:

 Çorum ili Alaca ilçesinde 1983 yılında doğdu. İlkokul ve Ortaokulu Ankara’da, lise eğitimini Dalaman ve İzmir’de bitirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesinde İngilizce hazırlık olan Kamu Yönetimi Lisans, Anadolu Üniversitesinde Sosyoloji lisans ve Adalet ön lisans programlarından mezun oldu. Memuriyete 2007 yılında Çorum İli İskilip ilçesinde başladı. 2017 yılında Samsun Atakum’a tayin oldu. 2018 de Samsun Çarşamba’ya Tapu Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2020 Yılında Samsun İlkadım İlçesi Müdür yardımcısı olarak görevli iken, Amasya ili Taşova ilçesine Tapu Müdürü olarak atandı. 09/02/2024 tarihinde göreve başladım. Evli, 2 çocuk sahibi. Orta seviyede İngilizce biliyorum.

9 Şubat 2024 Cuma günü görevine başlayan Tapu Müdürü İlhan Karakaş’a hoşgeldiniz diyor, .yeni görevinde başarılar diliyoruz.