İlçemizde faaliyet gösteren Akgül Büfe ve Lokanta Sahibi genç girişimci Tayyip Akgül, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' çerçevesinde ulusal ve yerel basın mensuplarını lokantasında ağırladı.

Burada kısa bir konuşma yapan Akgül, gazeteciliğin zor bir meslek olduğunu ifade ederek, 'Zorlu şartlar altında gece gündüz demeden, her yerde haber yapmak için emek veren basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyorum.

  Toplumsal değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerine bağlı, zaman gözetmeksizin çalışan siz basın mensuplarımızın emeği çok büyük. İlçemizin kalkınması noktasında büyük katkılar sunuyorsunuz. Bu anlamda bizim için çok önemlisiniz. Bizler sizleri seviyoruz. Akgül Büfe ve Lokanta olarak kapımız her zaman sizlere açıktır' dedi.

  Daha sonra gazetecilerle bilgi verişinde bulunan Akgül, kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.

  Gazeteciler ise böyle anlamlı bir organizasyon Akgül Büfe ve Lokanta sahibi genç girişimci Tayyip Akgül ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Programa; Taşova.gen.tr Editörü Ahmet Günaydın, TRT Haber Muhabiri Cesarettin Tuzla, Anka Haber Ajansı Muhabiri Rafet Öztürk,  Anadolu Ajansı Muhabiri Tevfik Öztürk, Taşova Havadis Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kürşad Günaydın, Taşova Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve İHA Muhabiri Serdoğan Sıvacı ve Taşova Net Editörü Erhan Gündüz katıldı.