Ak Parti Belediye başkan aday adayı Kazım Özdemir 8 Ocak 2024 Pazartesi günü ilçemiz öğretmen evi yemek hanesinde düzenlediği program ile muhtarlar ve ilçemizde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

 Aday Adayı Kazım Özdemir, aday gösterip seçildiğinde yapacakları projelerden bahsetti. 25 projesi bulunan Özdemir, eğer ki Belediye Başkanı olursa ilk icraatının “Başkanlık makamını aşağı kata indireceğim” dedi. Taşova için sorunları 3 ana başlık altında toplayan Özdemir; Tarım ve Hayvancılık ,Sanayi ve Turizm olarak açıkladı..

 Projelerini slayttan yansıtarak gösteren Başkan Aday Adayı Özdemir, önündeki masaya vurarak, Teleferik projesi için bir vatandaşın kendisini aradığını, “Böyle projemi olur” diye eleştirildiğini belirterek “Teleferik bizim için bir hayal olmasına rağmen hayal kurmamızı bile engellediler.

  Sorun neyse hep birlikte oturup çözelim, kapalı kapılar ardında anlaşmak olmaz. Taşova’mızın sorunu hepimizin sorunu. İşletmeciler yer bulamıyor. Yeni alanları imara açacağız. OSB gelecek ama Taşova’nın alt yapısı hazır mı, konut var mı bunun için.” ifadelerini kullandı.

  Ülkede yaşayan insanların Boraboy Gölü’nü tanıdığını ama bunun Taşova olarak yeterince faydalanamadığımıza değindi. Açıkladığı 25 projenin bir kısmının Belediye imkanlarıyla gücünün yetmediklerini Devletin imkanlarıyla yapılabileceğini söyledi.

  Projelerini, 1 yıl kısa vadeli, 3 yıl orta vadeli ve 5 yıl da yapacaklarını uzun vadede yapacaklarını söyledi.