İlçemiz Yemişen Mahallesinde Sokak aydınlatmalarının 2 aydır çalışmadığını ifade eden mahalle sakinleri, sorunun bir an önce çözülmesini istiyor.

 Yemişen Mahallesi'nin Kayalar Caddesi sakinleri, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ) tarafından giderilmesi talep edilen bir sorunla karşı karşıya. Mahallede yaşayan Hacı Özaslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kayalar Caddesi'nde bulunan aydınlatma direklerinin 2 aydır düzenli olarak çalışmamasının ciddi bir sorun oluşturduğunu dile getirdi.

  Özaslan, özellikle boşta dolaşan köpeklerin ve erken kararan hava koşullarının etkisiyle, okuldan dönen çocuklar ve bayanlar için güvenlik endişesi yarattığını ifade etti. Mahalle sakinleri olarak bu duruma çözüm bulunmasını istediklerini belirten Özaslan, YEDAŞ yetkililerinden sorunun hızla çözülmesini beklediklerini vurguladı.

 Yemişen Mahallesi Kayalar Caddesi sakinleri, aydınlatma sorununun giderilmesiyle ilgili taleplerini iletmek amacıyla YEDAŞ'a yapılan çağrılarının bir an önce değerlendirilmesini bekliyor.