Halk Eğitim Merkezi bünyesin de Taşova merkez ve köylerimizde açmış olduğu 14 adet Kur'an-ı Kerim okuma ve öğrenme kurslarımızda bugün eller Irak'ta Pençe Kilit operasyon bölgesinde şehit olan 12 askerimiz ve bu vatan için toprağa düşmüş tüm şehitlerimiz için semaya açıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Taşova merkezde açmış olduğu iki kurşun yanında, Yolaçan, Esençay, Şahinler, Dereli, Geydoğan, Tekke, Dörtyol, Çambükü, Karabük, Umutlu, Gemibükü, Kırkharman köylerinde yetişkin bayanlara yönelik açmış olduğu toplam 14 Kur'an-ı Kerim okuma ve öğrenme kursların’da hafta boyunca şehitlerimiz için hatimler yapıldı.

  Bunun yanında yeni hafta boyunca her gün kurslarda yasinler ve Kur'an-ı Kerimler okundu. Bugün de hafta boyunca yapılan hatimler için dualar yapıldı.

 Taşova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Saffet Bol; Bu yapılan çalışmalarda Emeklerinden dolayı kurslarımızda görevli usta öğreticilerimize, kursiyerlerimize ve dışarıdan destek olan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz Allah dualarını niyetlerini kabul etsin şehitlerimizin ruhlarını şad mekanlarını cennet eylesin.