İlçemizin en büyük mahallelerinden Yemişen mahallesinde muhtarlık yapmakta olan Nurdan Yılmaz, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel seçimlerinde, Yemişen mahallesinden yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Yemişen mahallesi Muhtarı Nurdan Yılmaz yaptığı açıklamada;

”31 Mart 2024 Pazar günü, ülkemizde yapılacak olan yerel seçimlerin, insanlarımızın mutluluğu, ülkemizin refahı ve gençlerimizin geleceğine katkı sağlayacak gelişmelere vesile olmasını diliyorum.

  Taşova’mızın, Yemişen Mahallesi Muhtarı olarak, iz değerli seçmenlerimin bana vermiş oldukları bu kutsal emaneti, günümüze kadar, tüm samimi gayretlerim ile en iyi bir şekilde getirdiğime inanıyorum. Bu dönem içerisinde edindiğim tecrübelerim ve irtibat kurduğum Taşova’mıza maddi manevi yardım eden, ayrıca yardım etmeye devam edeceklerine inandığım, çevremdeki güzel insanlarımız ve siz değerli seçmenlerimizin önümüzdeki dönem tekrar yanımda olmanızı arzu ediyor, Nurdan Kardeşinize sahip çıkacağınıza inanıyorum. Bu vesile ile Taşova’mızdaki hizmet yarışına talip olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Muhtarlık seçimlerinde, yeniden Yemişen Mahallesi Muhtarlığına adaylığımı açıklıyorum. Seçim neticelerinin, tekrar tekrar Taşova’mız adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.