Taşova Net | Taşova Gazetesi - Son Dakika - Taşova Haberleri -
HV
19 NİSAN Cuma 20:59

Yılsonu karne töreni Atatürk Ortaokulunda yapıldı

Taşova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği , Yıl sonu karne ve başarı ödülleri töreni Atatürk Ortaokulunda yapıldı.

TAŞOVA
Giriş Tarihi : 09-06-2017 12:26   Güncelleme : 09-06-2017 13:52
Yılsonu karne töreni Atatürk Ortaokulunda yapıldı

09.06.2017 Cuma Günü saat 11:00 da başlayan törene Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İlçe Milli eğitim müdürü Mustafa Tümer,İlçe Milli Eğitim şube müdürleri,İlçe Müftüsü , Okul aile birliği Başkanı Ali Rıza Ağış , Okul Müdürleri.Öğretmenler ve veliler katıldılar.

   Program ulu önder Atatürk ve kahraman şehitlerin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşu ile akabinde müzik öğretmeni Kübra Özer yönetiminde istiklal marşının okunması ile başladı. 

   Atatürk orta okulu Saffet Bol bir konuşma yaptı. Daha sonra ilçe milli eğitim müdürü Mustafa Tümer, ilçemiz kaymakamı Kudret Kurnaz birer konuşma yaptılar. 

   Atatürk orta okulu öğrencilerinden Furkan İlçe Öğretmene veda adlı şiiri okumasının ardından aynı okul öğrencilerinden Ayça Ayşe Taşova  konuşmasını yaptı.

  2. dönem yapılan TEOG sınavında 120 sorunun tamamına doğru cevap vererek Türkiye 1.sı olan Atatürk ortaokulu öğrencileri Ayça Taşova, Ece Kıymet, Alpaslan orta okulu öğrencisi Serhat Torun, İmamhatip Ortaokulu öğrencisi Kübranur Durmuş, Belevi Ortaokulu Öğrencisi, İrem Üsküdarlı'ya İlçe Millli Eğitimi Müdürü tarafından hazırlanan ödülleri İlçe kaymakamımız Kudret Kurnaz verdiler.

   Daha sonra Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, İlçemiz çapında düzenlenen bilgi yarışmasında 1. olan Belevi Ortaokulu , 2. olan Destek Ortaokulu 3. olan Çaydibi Ortaokulu Öğrencilerine  ödüllerini takdim ettiler.

   Yedi şiir yedi şair adlı yarışmada İlçemizi Temsil eden İmamhatip Ortaokulu öğrencilerinden Elif Kaya'ya  ve Şehit Orhan Gülmez Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Mervenur Yılmaz'ı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer ödüllerini verdiler.

   Atatürk Ortaokulunda Sınıf bazın'da ilk üçe giren öğrencilerin:
5. sınıflarda, 3. Elifnaz Gündüz 2. Gülsüm Bayrak, 1. Suğde Soyal'ın Ödüllerini İlçe Müftüsü Harun Yılmaz, 
6. Sınıflarda 3. Arda Ağış, 2. Meryem Yılmaz, 1. Ayşegül Gürel'in Ödüllerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Ergün,
7. Sınıflarda 3. Betül Taştan, 2. Merve Sude Üstün, 1. Beste Baş'ın Ödüllerini İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Yıldırım,
8. Sınıflarda 3. Ece Kıymet, 2. Ayça Ayşe Taşova, 1. Zeynep Sude Söyler'in Ödüllerini Atatürk Ortaokulu Müdürü Saffet Bol Verdiler. Ve bu şekilde proğram son buldu.

 

 

Ali Rıza AĞIŞAli Rıza AĞIŞ

YORUMLAR
Reklamı Geç
Advert